More


  Radu Roca: “Astăzi se încheie un alt capitol din carierea mea politică și profesională”

  =

  Sătmăreanul Radu Roca, cel care până astăzi a ocupat funcţia de vicepreşedinte a Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, a încheiat astăzi un alt capitol din activitatea sa profesională. Prin intermediul unui mesaj emoţionant, Radu Roca le mulţumeşte tuturor celor cu care a colaborat cât timp a ocupat această funcţie.

  În cele ce urmează, prezentăm integral mesajul postat de Radu Roca pe contul său de Facebook.

  “Un om politic responsabil știe că deținerea unui mandat nu este veșnică, drept urmare astăzi se încheie un alt capitol din carierea mea politică și profesională.

  Mulțumesc colegilor din minister, colegilor de la Agenția Națională Pentru Protecția Mediului, a celor de la Agențiile pentru Protecția Mediului Județene pentru activitatea desfășurată împreună, pentru implicarea și profesionalismul de care am dat dovadă în acești doi ani!

  Mulțumesc colegilor și conducerii organizației PSD Satu Mare pentru încrederea acordată și susținerea de a prelua mandatul pentru funcția de vicepreședinte al Agenției pentru Protecția Mediului !

  Mulţumesc domnului presedinte ANPM pentru conlucrare, un adevărat profesionist cu care am format o echipă, iar prin activitatea noastră am incercat să punem în centrul atenției cetățeanul, care are dreptul să-și valorifice drepturile fundamentale din Constituție și din legi, și mediul înconjurător care este un mecanism viu de o complexitate deosebită și de a cărei integritate și bună funcționare depinde întreaga activitate umană.

  Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă asigur de tot respectul și consideraţia mea !”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img