Radu Roca: “Astăzi se încheie un alt capitol din carierea mea politică și profesională”

Sătmăreanul Radu Roca, cel care până astăzi a ocupat funcţia de vicepreşedinte a Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, a încheiat astăzi un alt capitol din activitatea sa profesională. Prin intermediul unui mesaj emoţionant, Radu Roca le mulţumeşte tuturor celor cu care a colaborat cât timp a ocupat această funcţie.

În cele ce urmează, prezentăm integral mesajul postat de Radu Roca pe contul său de Facebook.

“Un om politic responsabil știe că deținerea unui mandat nu este veșnică, drept urmare astăzi se încheie un alt capitol din carierea mea politică și profesională.

Mulțumesc colegilor din minister, colegilor de la Agenția Națională Pentru Protecția Mediului, a celor de la Agențiile pentru Protecția Mediului Județene pentru activitatea desfășurată împreună, pentru implicarea și profesionalismul de care am dat dovadă în acești doi ani!

Mulțumesc colegilor și conducerii organizației PSD Satu Mare pentru încrederea acordată și susținerea de a prelua mandatul pentru funcția de vicepreședinte al Agenției pentru Protecția Mediului !

Mulţumesc domnului presedinte ANPM pentru conlucrare, un adevărat profesionist cu care am format o echipă, iar prin activitatea noastră am incercat să punem în centrul atenției cetățeanul, care are dreptul să-și valorifice drepturile fundamentale din Constituție și din legi, și mediul înconjurător care este un mecanism viu de o complexitate deosebită și de a cărei integritate și bună funcționare depinde întreaga activitate umană.

Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă asigur de tot respectul și consideraţia mea !”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...