More

    REALITATE. Permise FALSE la Satu Mare. Unul era ”italian”

    Doi bărbați, de 43, respectiv 25 de ani, din județul Satu Mare au fost depistați de polițiștii sătmăreni la volanul unor autoturisme fără a poseda permis de conducere.

    La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 10.35, patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au oprit pentru control pe DN 19 E81, în localitatea Ciuperceni, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Satu Mare.

    Fiindu-i solicitate să prezinte pentru control documentele personale și ale autoturismului condus, acesta a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile române dar care în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a dovedit a fi fals.

    Astfel, polițiștii au stabilit faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

    Și polițiștii Biroului Rutier Carei au depistat la data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 16.10, în trafic, pe D.N. 19, în localitatea Petrești, un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Doba, în timp ce se afla la volanul unui autoturism.

    Persoana aflată la volan a prezentat polițiștilor pentru control un permis de conducere emis de autoritățile italiene, care în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a dovedit a fi de asemenea fals.

    Astfel, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice întrucât nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

    În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și Uz de fals.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE