More


  Samuraii și-au stabilit calendarul pe 2020

  =

  Anul care a trecut a fost un an bun din toate punctele de vedere pentru sportivii de la CS Samuraiul prin secțiile Satu Mare-Lazuri-Rozsaly. In luna aprilie, samuraii au participat la finala Campionatului National de WadoRyu la Izvorani unde au reusit o performanta deosebita prin obtinerea medaliilor cu toti sportivii prezenti de la cluib. În urma rezulatelor au fost selectati in lotul national al Federatiei Române de Karate (versiunea Olimpica) trei karateka , Vida Armin, Magos Robert Patrick si Circiu Patrick , lot participant la Campionatele Europene din luna octombrie. Ca si o performanta deosebita putem trece obtinerea a doua medalii de bronz la CE prin Circiu Patrick si Magos Robert Patrick. Pe langa aceste rezultate s-au mai obtinut numeroase medalii la diferite competitii interne si internationale. Un mare succes al clubului e considerat acela de “sportivul anului” prin Magos Robert Patrick si “echipa anului” prin echipa de kumite seniori din Lazuri (Vida Armin, Trif Stelian, Molnar Daniel), titlu oferit de catre Asociatia Judeteana de Karate Satu Mare. Ca si o noutate este deschiderea sectiei din Rozsaly-Ungaria, unde sportivii au avut o prestatie buna la primul lor examen de centuri.
  Conducerea CS Samuraiul propune pentru anul 2020 participarea sportivilor la competitii si stagii de pregatire cum ar fi :
  · Campionatul Judetean -Februarie ,
  · Campionatul National -Martie ,
  · Olimpiada Scolara –Mai ,
  · Stagiul de pregatire cu mari maestri – Iunie ,
  · Examene de centuri -Iunie si Decembrie ,
  · Campionatul European -Octombrie,
  · Campionatul Balcanic -Noiembrie ,
  · Turneul Campionilor -Decembrie
  Totodata, Clubul Samuraiul porneste anul 2020 cu sperante mari la medalii, dar si asteapta tinerii care doresc sa se alature echipei Samuraiul la urmatoarele sali de sport unde au loc antrenamentele de karate:
  Satu Mare – C.N. Doamna Stanca (Centrul Vechi) : luni, miercuri, vineri de la ora 18.00
  Sc.gen.Lucian Blaga (Micro 17) : marti si joi de la ora 18.00
  Lazuri: Liceul tehnologic : luni si miercuri de la ora 18.00
  Clubul Samuraiul prin sponsori ofera tuturor practicantilor de karate nou veniti echipamentul sportiv (chimono) gratuit . Antrenamentele sunt tinute de catre Sensei Magos Robert -presedinte AJK si CS Samuraiul si Sensei Filer Ivan -kumite antrenor AJK.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img