More


  SANCȚIUNI. Amenzi URIAȘE pentru trei MAGAZINE din județ. LEGEA, călcată în PICIOARE

  =

  Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu-Mare au realizat, în perioada 06.01.2020 – 10.01.2020, un număr de 47 acțiuni de control. Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, depozite alimentare, unități de alimentație publică, unități de vânzare cu amănuntul, supermarketuri, piețe agroalimentare, brutării, laboratoare de cofetărie, unități ambalare produse de origine non animală, depozite, unități de procesare carne, unități procesare lapte.

  În cadrul acțiunilor de verificare efectuate în această perioadă, de inspectorii de specialitate din cadrul D.S.V.S.A, aceștia au urmărit, respectarea condițiilor generale de igienă, originea materiilor prime și existenta documentelor însoțitoare, respectarea condițiilor privind ambalarea, marcarea si etichetarea alimentelor, condițiile de transport, modul de depozitare, temperaturile de păstrare cerute de producători, existența graficelor de temperatură pentru spațiile frig, modul și condițiile de preparare și comercializare a produselor alimentare de origine animală și non animală monitorizarea și eliminarea subproduselor improprii consumului uman, precum și existența echipamentului de protecție.

  În urma deficiențelor constate în timpul controalelor a fost aplicată 3 amenzi contravenționale în valoare de totală de 21.200 lei, 3 amenzi contravenționale de 10.000 lei + 10.000 lei + 1.200 lei – 1 Magazin alimentar – Livada, – 1 Magazin alimentar Comlăușa, – 1 comerciant alimente Halmeu. – pentru comercializarea de produse alimentare neetichetate conform legislație sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor în vigoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img