More


  Trei persoane, în audienţă la Prefectură

  =

  La prima sesiune de audiențe cu cetățenii din acest an organizată de către Instituția Prefectului s-au prezentat trei persoane.
  Prima persoană a ridicat problema lucrărilor topografice care au fost efectuate în cazul dosarului său aflat pe rolul instanțelor de judecată în legătură cu litigiul referitor la folosirea unei parcele de teren de către un vecin și dorește să cunoască cărui for i se poate adresa pentru a reclama rezultatul expertizelor tehnice depuse la dosar. Persoana a fost îndrumară să sesizeze în acest sens Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
  A doua persoană a solicitat sprijin pentru intrarea în proprietate cu două parcele de teren, destinație forestieră, situate în comuna Turț. Pe baza documentelor prezentate, persoanei i s-a recomandat să înainteze o acțiune în instanță învederând uzucapiunea.
  A treia persoană prezentă în audiență a solicitat sprijin în vederea aflării stadiului soluționării cererii de atribuire în proprietate a unui teren aferent construcției al cărui proprietar extratabular este. Persoana a fost îndrumată să depună un memoriu pentru a clarifica situația.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img