More


  VIDEO/FOTO. CRUCI desenate pe mașini la Satu Mare. BLESTEME sau doar INTIMIDĂRI

  =

  Se pare că în Satu Mare a apărut o nouă modalitate de intimidare a sătmărenilor. Ceva care să semene cu blestemele. Și anume desenarea crucilor pe mașini.

  O sătmăreancă și-a găsit, sâmbătă dimineața, mașina vandalizată deși era parcată chiar în fața casei în care locuiește. Mai precis, a găsit desenată pe capota mașinii o cruce.

  Urmărind imaginile video de la camerele de supraveghere ale casei sale, a putut constata că vineri seara, în jurul orei 21,35, un bărbat care a trecut prin fața casei sale a desenat crucea pe mașină după care și-a făcut chiar el însuși cruce.

  Ulterior, a postat imaginile cu bărbatul care i-a vandalizat mașina pe contul său de Facebook însoțit de următorul text:

  ”Îl recunoaște cineva? Vii să îmi faci cruce pe mașină și apoi îți faci tu cruce? Cred că la mijloc este vorba despre un blestem. Sau mă înșel? Care nu ai loc de mine? Văd că nu știe că îl pot găsi”.

  Deși sătmăreanca crede că la mijloc este vorba despre un blestem, mai există și varianta ca bărbatul care a desenat crucea pe mașină să fi încercat doar să o intimideze pe femeie.

  Chiar dacă imaginile nu sunt foarte clare, la un moment dat i se poate distinge puțin chipul bărbatului chiar dacă acesta purta o haină cu glugă în acel moment.

  Dacă cineva îl recunoaște pe acest bărbat este rugat să ne înștiințeze chiar și cu un mesaj pe această postare de pe Facebook.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img