More

    VIDEO/FOTO. SPECTACOL Super-concert DIRECȚIA 5. Tu poți CÂȘTIGA o INVITAȚIE de două persoane la CONCERT

    Concertul se numește “Povestea Noastră” și este organizat la împlinirea a 30 de ani de la înființarea trupei

    Cunoscuta trupă românească Direcția 5 va susține un super-concert la Carei. Evenimentul va avea loc la Teatrul Municipal Carei în data de 2 februarie, de la ora 18.30.

    Trupa Direcția 5 vine la Carei la împlinirea a 30 de ani de activitate prezentând concertul având ca titlul sugestiv ”Povestea Noastră”.

    “Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

    Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: “POVESTEA NOASTRĂ”.

    În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.”

    În cadrul acestui concert, artiștii de la Direcția 5 vor interpretat atât piese mai vechi, deja consacrate, cât și piese mai nou, chiar de pe ultimul lor album.

    Bilete se găsesc atât on-line pe în rețeaua iabilet.ro, la https://www.iabilet.ro/bilete-carei-concert-directia-5-povestea-noastra-49107/cât și în format fizic la Teatrul Municipal Carei.

    Fiecare citittor al Gazetei de Nord Vest poate câștiga o invitație de două persoane dacă dă un LIKE și DISTRIBUIE  această postare pe Facebook. Îți ia câteva secunde să dau un LIKE  și să DISTRIBUI. Dar poți câștiga o invitație de două persoane la acest spectacol. Toți care vor face asta vor intra într-o tragere la sorți pentru cele 10 invitații.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE