More


  VIDEO. PANICĂ în AEROPORT. Avion WIZZ AIR, cu zeci de SĂTMĂRENI la bord, OPRIT la sol

  =

  Panică, sâmbătă seara, pe aeroportul din Debrecen. Cursa Wizz Air Debrecen – Paris, în care se aflau zeci de sătmăreni, a fost oprită la sol din cauza unui posibil incendiu la bord. Pasagerii, printre care și câteva zeci de sătmăreni, au fost debarcați forțat, iar zborul a fost amânat.

  În prima fază s-a crezut că este vorba despre un incendiu la bordul aeronavei doarece din coada avionului s-a văzut că iese fum. Pasagerii cursei Wizz Air Debrecen – Paris au fost debarcați pe tobogane din avion după ce piloții au anulat decolarea.

  Pasagerii s-au reîntors în aerogară și au așteptat definitivarea acțiunii.

  Ulterior, compania Wizz Air a transmis sâmbătă seara un comunicat în care precizează că alerta de la zborul cursei WizzAir Debrecen – Paris a fost, de fapt, falsă și că nu a existat, în realitate, pericolul de incendiu. A fost o falsă impresie de fum care ar fi fost generată de luminile din spate ale aeronavei și de vaporii lichidului de degivrare.

  „Aeronava programată să efectueze zborul Wizz Air W6 7867 de la Debrecen la Paris Beauvais din 4 ianuarie 2020, a trebuit să fie evacuată în timpul operațiunii de degivrare obligatorie anterioară zborului de pe aeroportul din Debrecen. Serviciul de handling de la sol și pompierii locali au raportat un posibil început de incendiu în spatele aeronavei.

  Echipajul a inițiat procedurile standard și a evacuat în siguranță aeronava prin intermediul toboganelor frontale.

  Toți pasagerii au părăsit aeronava în siguranță.

  Aeronava a fost inspectată de serviciul de pompieri al aeroportului și de echipele tehnice, care au confirmat că nu a existat un incendiu, dar luminile din partea din spate, din dreptul logoului, și vaporii lichidului de degivrare ar fi putut crea senzația de fum.

  Echipajul a îndeplinit toate operațiunile cu profesionalism și conform procedurilor, evacuând aeronava.

  Wizz Air își cere scuze pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor rămâne prioritatea noastră principală”.

  Potrivit Wizz Air, pasagerilor zborului li s-a asigură cazare și mese, întrucât zborul respectiv și cel de întoarcere – Beauvais-Debrecen – a fost reprogramat pentru duminică (5 ianuarie) dimineața.

  Sursa: VasileDale.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img