More

    Adi Rus rămâne și în atenția lui Rădoi

    Selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) a conturat lotul pentru meciul de baraj cu Islanda.

    Interesant e că printre cei nominalizați de noul selecționer se află și sătmăreanul Adi Rus. Chiar dacă nu a evoluat în ultima perioadă la Mol Fehervar, Rus e cooptat de Rădoi în rândul celor opt tineri care nu pot lipsi de la naționala mare!

    „Pot da câteva nume. Tătărușanu și Ionuț Radu nu vor lipsi. Apoi Chiricheș, care e unul dintre cei mai importanți fotbaliști. Mai departe e Stanciu, nu poate lipsi. Arată o formă foarte bună de fiecare dată când vine, chiar dacă are niște momente de rătăcire la declarațiile publice. Vom lămuri și asta. Răzvan Marin, Cicâldău și Nistor arată că trebuie să facă parte din echipă.
    Ianis Hagi a jucat bine la Rangers și îl va ajuta campionatul Scoției pentru meciul cu Islanda.
    Apoi, pot apărea mai multe nume, Budescu, Alibec, Tamaș, Săpunaru”, a declarat Rădoi la „Marius Tucă Show”.
    „Cred că Vlad Chiricheș poate fi liderul actualei generații. A revenit după o accidentare. S-ar putea să apară titular la Sassuolo în următoarele meciuri. Dacă va fi apt fizic, va fi prezent oricum la națională!”-Mirel Rădoi, selecționer România

    RĂDOI SE BAZEAZĂ PE 8 TINERI, PRINTRE EI
    ȘI ADI RUS
    Întrebat care dintre jucătorii pe care i-a antrenat la naționala de tineret vor face pasul la prima echipă, Rădoi a fost franc: „Nedelcearu, Rus, Cicâldău, Răzvan Marin, Florinel Coman, Ianis Hagi și Dennis Man. În viitorul apropiat, cu vârsta lui Tătărușanu, poate intra în poartă Radu. Pușcaș are o concurență destul de aprigă. Acolo sunt Keșeru, Alibec, Țucudean”.
    Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
    Adversari România Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
    Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE