ALEGERI. Luptă în doi la PSD Satu Mare. FAVORIT, Radu Cristescu

Zi importantă pentru social democrații sătmăreni. Mâine vor fi desemnați prin vot, în cadrul ședinței de alegeri, noua structură de conducere a Organizației Județene a PSD Satu Mare. Ședința va avea loc de la ora 11.00, la sediul PSD si vor participa 97 de delegați din tot județul. Tot cu aceeași ocazie, vor fi desemnați, prin vot, delegații sătmăreni care vor participa la Congresul General al PSD.

Candidații înscriși la alegeri

Astfel, în ședința de mâine vor fi aleși președintele, președintele executiv, secretarul executiv și vicepreședinții Organizației Județene a PSD Satu Mare.

Pentru cea mai înaltă funcție în partid, cea de președinte, și-au depus candidaturile două persoane: sătmăreanul Radu Cristescu, respectiv senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș.

Pentru funcția de președinte executiv candidează președintele PSD Carei, Ionuț Oneț, consilierul județean Gheorghe Marincaș și consilierul local de Satu Mare Adrian Micle.

La funcția de secretar executiv sunt, de asemenea, trei candidaturi. Este vorba despre primarul comunei Craidorolț, Daniel Balog, consilierul local de Satu Mare, Adrian Micle si reprezentantul PSD Racșa, Gavril Măgurean.

Candidații pentru funcția de vicepreședinte

Pentru funcția de vicepreședinte candidează deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, consilierii județeni Vasile Mitrașca, Oliviu Buzgău, Rodica Maxi, Nicolae Avorniciții, Gheorghe Marincaș și Gheorghe Ciocan, consilierul local de Satu Mare, Octavian Ardelean, președintele PSD Medieșu Aurit, Radu Iancu, oamenii de afaceri Vasile Pașca și Ioan Țou, primarii Aurelia Fedorca (Negrești Oaș), Toma Betea (Racșa), Coza Romi (Crucișor), Ardelean Simion (Homoroade), dar și activiștii PSD Gheorghe Rentea, Eugenia Sabou și Cristina Ilieș.

Tot în ședința de mâine vor fi desemnați, prin vot, delegații sătmăreni care vor participa la Congresul General al PSD.

Echipa susținută de Mircea Govor

Actualul președinte executiv al PSD Satu Mare, (încă în funcție), Mircea Govor, fost lider al social democraților sătmăreni și fost vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare are formată și echipa pe care o susține la conducerea Organizației Județene.

Potrivit celor declarate pentru GNV, Mircea Govor susține echipa formată din președintele Radu Cristescu, președintele executiv Ionuț Oneț și secretarul executiv Daniel Balog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...

FOTOGALERIE. Cazare în CORTURI pentru care nu RESPECTĂ măsurile de autoizolare și carantină

Autoritățile sătmărene le-au pregătit o surpriză nu tocmai plăcută pentru cei care, veniți din zonele roșii sau galbene nu respectă măsurile de carantină, respectiv...

DECIZIE. Se reiau LUCRĂRILE pe rețeaua de DRUMURI județene! Pe ce TRONSOANE se lucrează

La o scurtă vizită pe teren, astăzi, 27 martie, se poate observa că se efectuează mai multe tipuri de lucrări pe rețeaua de drumuri...

LIBER peste GRANIȚA cu Ungaria. Cine ARE VOIE să treacă în AMBELE SENSURI

S-a dat liber la granițacu Ungaria dar numai pentru o anumită categorie de oameni. Autorităţile de frontieră din România şi Ungaria au decis ca începând...

ÎNGRIJORARE. Peste 200 de sătmăreni, ÎN CARANTINĂ. Circa 3.260, la IZOLARE

În județul Satu Mare, astăzi, 27 martie, se află în carantină 202 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3259 persoane. La nivelul judetului nostru au...