More


  Din păcate, un meci fără miză

  =

  CSM Satu Mare nu traversează, cu siguranță, o perioadă prea bună a sezonului. Lovită de accidentări și mai ales de îmbolnăvirile în grup, vicecampioana României a cedat la Brașov iar apoi din cauza absențelor a fost nevoită să-și amâne meciurile cu Târgoviște și Ostrava. Și a reprogramat derby-ul cu Sepsi pe 25 februarie iar jocul cu dâmbovițencele se va disputa pe 14 februarie.

  Chiar dacă are doar șapte jucătoare valide, Kadar e a opta dar și ea urmează un tratament cu antibiotice, CSM-ul trebuie să joace azi cu belgiencele de la Charleroi. Motivul e clar, trupa din Belgia și-a programat deplasarea cu avionul în România încă din decembrie iar o eventuală amânare ar fi generat costuri prea mari…Plus că nici calendarul nu oferea alternative de rejucare…

  E drept că după victoria celor de la Marburg cu Ostrava la 40 de puncte, echipa din Germania, alături de Zabiny Brno se califică în Final Four-ul Ligii Europei Centrale iar duelul de azi din sala LPS e considerat doar un bun amical, un meci de palmares.

  Pentru CSM Satu Mare vor evolua Mosby, Ervin, Orosz, Podar, Croitoru, Ferenczi, Szmutku și Kadar. Lipsesc Miljkovic, Stoiedin, Huțanu, Pop , Popescu și Denson.

  Urmează sâmbătă de la ora 14 o deplasare ce se anunță dificilă la Cluj în condițiile în care U s-a întărit cu încă o stranieră iar de la CSM jucătoarele cu probleme medicale vor reveni abia de vineri la antrenamente.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img