More

    Echipa Liceului Teoretic Carei, învinsă în finala etapei de zonă a Cupei M.E.C.

    Echipa Liceului Teoretic Carei a disputat ieri la Baia Mare finala zonală a Cupei M.E.C. la handbal băieți în compania Colegiului Tehnic Anghel Saligny Baia Mare.
    A fost un duel destul de dezechilibrat din punct de vedere valoric si ca nivel de pregătire datorită faptului că respectiva instituție școlară are în structură clase cu profil sportiv -handbal.
    Cu toate acestea, replica jucătorilor careieni a fost una consistentă, băieții tratând meciul foarte serios, cu dăruire si dorința de a anula diferențele de aptitudini si valoare ale adversarilor.
    Astfel a rezultat un joc bun, antrenant, încheiat cu victoria băimărenilor cu scorul de 24-14. Echipa merită felicitări pentru rezultatul obținut, locul II la etapa zonală fiind unul onorant.
    Echipa a fost văduvită de aportul a doi jucători de bază din motive medicale şi i-a avut în componență pentru acest joc pe următorii jucatori: Kuncz Valentin, Erdei Kristof, Binder Adrian, Szasz Peter, Papp Szabolcs, Tiran Daniel, Heinrich Armand, Jeck Edwin.
    Antrenor Razvan Nintas ( sursa Buletin de Carei)

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE