More


  FOTOGALERIE. INCENDIU. Oamenii străzii au pus STĂPÂNIRE pe o casă nelocuită și i-au DAT FOC

  - Advertisement -

  Mai mulți oameni ai străzii au descoperit faptul că o casă de pe strada Magnoliei este nelocuită, astfel că au decis să se adăpostească aici de frigul de afară. Doar că, în cele din urmă, i-au dat foc casei.

  Incendiul a fost anunțat la 112 ieri seară, în jurul orei 18.52. Era vorba despre un incendiu la acoperișul unei case nelocuite de pe strada Magnoliei. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu opt subofițeri și un ofițer

  La sosirea forțelor profesioniste, flăcările se manifestau la acoperișul casei. Pompierii au stins incendiul în limitele găsite. Nu au fost înregistrate victime.

  Au ars material lemnos din structura acoperișului (corni, grinzi) și s-au degradat țiglele pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

  Cauza probabilă: foc deschis în spații închise. Cu alte cuvinte, oamenii străzii veniți să se adăpostească aici au făcut foc încercând să se încălzească, doar că focul a scăpat de sub control și au produs acest incendiu.

  În loc să încerce să stingă focul, oamenii străzii au fugit, lăsând casa să ardă până la intervenția pompierilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img