More


  FOTOGALERIE. Un șofer BEZMETIC a intrat cu un BOLID într-o parcare, a DISTRUS câteva mașini apoi a FUGIT. Acum este căutat de POLIȚIE și de PĂGUBIȚI

  =

  Un șofer de-a dreptul inconștient a intrat azi cu viteză foarte mareîntr-o arc are din municipiul Satu Mare, a făcut zob câteva mașini apoi a fugit. Acum este căutat atât de poliție, cât și de păgubiți.

  ”Azi in jurul orei 17.00, pe strada Făgărașului nr. 27 un BMW sau Audi cu numere roșii, de culoare gri, a venit în viteză mare, cel puțin 100 km/h, a intrat în mașinile din parcare și a distrus câteva dintre acestea.

  Dacă vedeți vreo mașină BMW sau Audi cu numere roșii sunați la Poliție sau să imi scrieți mie la https://www.facebook.com/sorana.feli

  MASINA ROSIE ESTE A MEA LUATA NICI DE O LUNA NOUA DE LA REPREZENTANTA

  VA ROG SA DATI SHARE !!!!

  SUNTEM LA POLITIE DAR POSTAM SI PE FACEBOOK. POATE NE AJUTATI DAȚI SHARE!!!” este mesajul uneia dintre cei păgubiți.

  Aceste șofer este un adevărat pericol public. Norocul lui a constat în faptul că, în acel moment, în parcare nu exista niciun om. Altfel acum vorbeam de o tragedie. Să nu mai vorbim de faptul că acolo, printre mașini, putea fi chiar și un copil.

  Să ne mobilizăm și să-l prindem pe șoferul bezmetic. Un astfel de individ nu are ce căuta la volan prin oraș. Mai ales la volanul unui BMW sau Audii cu o herghelie de cai sub capotă.

  SĂ-L OPRIM PÂNĂ NU OMOARĂ PE CINEVA!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img