More


  ÎNGROZITOR. Codul RUTIER, călcat în PICIOARE la Satu Mare. Peste 40 de PERMISE, SUSPENDATE

  - Advertisement -

  Peste 40 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri în acest sfârșit de săptămână.

  Acțiunile organizate de polițiștii rutieri în acest sfârșit de săptămână s-au axat în principal pe sancționarea conducătorilor auto care depășesc limitele de viteză atât în localități cât și în afara acestora.

  Ocazie cu care polițiștii au dispus reținerea a 44 de permise de conducere, dintre care 38 au fost reținute pentru depășirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză.

  De asemenea,  pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 91 000 de lei.

  *

  La data de 9 februarie a.c., polițiștii rutieri sătmăreni au depistat în trafic, pe raza localității Ciuperceni, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Botiz, care se afla la volanul unui autoturism având dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

  De asemenea, în urma verificărilor și testărilor efectuate, polițiștii au constatat că susnumitul se afla sub influența substanțelor psihoactive, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

  *

  Tot ieri, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în localitatea Mărtinești un sătmărean, de 43 de ani, care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

  Astfel, testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

   

  În ambele cauze prezentate cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img