More


  Karate Shotokan ESKU / Bartincki Attila, arbitru şi concurent la Europene

  - Advertisement -

  Campionatul European de Karate Shotokan ESKU, Ediția a XVI-a, Transylvanian Open Grand Prix, a fost găzduit de Sala Sporturilor Antonio Alexe din municipiul Oradea, în perioada 21-22 februarie, unde au concurat 950 sportivi în 1750 de categorii, din 18 țări.
  La această competiție de mare anvergură, Bartincki Attila, de la clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, a făcut parte din lotul național al României. Totodată, a făcut parte și din garda de arbitri ai competiției.
  El a participat la probele seniorilor de Kata, Kumite individual după regulamentul WKF și Kata, Kumite individual Shobu Ippon.
  Careianul Attila Bartincki s-a dovedit demn de încrederea acordată, a concurat cu încrederea și dârzenia de senior, dar accidentarea suferită la genunchi în primul meci de kumite a dus la limitarea șanselor de a urca pe podiumul de premiere. Totuși nu a cedat, reușind să ocupe merituosul loc cinci la Kata și Kumite individual Shobu Ippon, precum și la Kumite individual după regulamentul WKF.
  Conducerea clubului dorește să mulțumească pentru ajutorul financiar primit de la Fundația Ardealul Floarea de Aur, S.C. Ardealul S.A.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img