MACABRU. Un CADAVRU a fost descoperit într-un șanț. CRIMINALIȘTII au demarat o ANCHETĂ

Descoperire macabră în această dimineață în orașul Ardud. Echipajele de salvare nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Criminaliștii au demarat o anchetă, dar nu sunt suspiciuni de omor.

Decedat în șanț

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, trupul neînsuflețit a fost găsit într-un șanț din orașul Ardud în această dimineață, în jurul orei 7.00 de către un vecin care imediat a și anunțat poliția.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani din orașul Ardud. Echipajele de prim-ajutor ajunse la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Între timp, criminaliștii au demarat o anchetă în acest caz, dar după primele verificări s-a stabilit faptul că nu sunt suspiciuni de omor.

Ce se știe despre victimă

Despre victimă se știe că nu avea rude apropiate și locuia singur. Trupul neînsuflețit se afla sub un podeț de pe strada București. Astfel că este posibil ca bărbatul să se fi înecat pentru că era apă destul de multă în șanțul cu pricina.

Cert este că se știa de bărbat că avea anumite afecțiuni (epilepsie) și era cunoscut ca un frecvent consumator de băuturi alcoolice.

Nu se știe exact cum a ajuns bărbatul sub podeț, dar este posibil ca acesta să fi suferit o criză de epilepsie sau să fi căzut în șanț din cauza stării de ebrietate în care este posibil să se fi aflat în acel moment.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Spitalului Județean pentru autopsie în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...

FOTOGALERIE. Cazare în CORTURI pentru care nu RESPECTĂ măsurile de autoizolare și carantină

Autoritățile sătmărene le-au pregătit o surpriză nu tocmai plăcută pentru cei care, veniți din zonele roșii sau galbene nu respectă măsurile de carantină, respectiv...

DECIZIE. Se reiau LUCRĂRILE pe rețeaua de DRUMURI județene! Pe ce TRONSOANE se lucrează

La o scurtă vizită pe teren, astăzi, 27 martie, se poate observa că se efectuează mai multe tipuri de lucrări pe rețeaua de drumuri...

LIBER peste GRANIȚA cu Ungaria. Cine ARE VOIE să treacă în AMBELE SENSURI

S-a dat liber la granițacu Ungaria dar numai pentru o anumită categorie de oameni. Autorităţile de frontieră din România şi Ungaria au decis ca începând...

ÎNGRIJORARE. Peste 200 de sătmăreni, ÎN CARANTINĂ. Circa 3.260, la IZOLARE

În județul Satu Mare, astăzi, 27 martie, se află în carantină 202 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3259 persoane. La nivelul judetului nostru au...