More


  MACABRU. Un CADAVRU a fost descoperit într-un șanț. CRIMINALIȘTII au demarat o ANCHETĂ

  =

  Descoperire macabră în această dimineață în orașul Ardud. Echipajele de salvare nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Criminaliștii au demarat o anchetă, dar nu sunt suspiciuni de omor.

  Decedat în șanț

  Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, trupul neînsuflețit a fost găsit într-un șanț din orașul Ardud în această dimineață, în jurul orei 7.00 de către un vecin care imediat a și anunțat poliția.

  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani din orașul Ardud. Echipajele de prim-ajutor ajunse la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

  Între timp, criminaliștii au demarat o anchetă în acest caz, dar după primele verificări s-a stabilit faptul că nu sunt suspiciuni de omor.

  Ce se știe despre victimă

  Despre victimă se știe că nu avea rude apropiate și locuia singur. Trupul neînsuflețit se afla sub un podeț de pe strada București. Astfel că este posibil ca bărbatul să se fi înecat pentru că era apă destul de multă în șanțul cu pricina.

  Cert este că se știa de bărbat că avea anumite afecțiuni (epilepsie) și era cunoscut ca un frecvent consumator de băuturi alcoolice.

  Nu se știe exact cum a ajuns bărbatul sub podeț, dar este posibil ca acesta să fi suferit o criză de epilepsie sau să fi căzut în șanț din cauza stării de ebrietate în care este posibil să se fi aflat în acel moment.

  Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Spitalului Județean pentru autopsie în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img