More


  Marcele, aplaudă-i și pe ăștia!

  - Advertisement -

  Că roata mereu se învârte, fie și pătrată, ne-o demonstrează cu vârf și îndesat acest sezon din baschetul feminin românesc.

  La o săptămână de la finala Cupei României pierdută de Arad la Sepsi și la finalul căreia președintele Marcel Urban de la FCC s-a plâns zgomotos de prestația arbitrilor, iată că sâmbătă seara lucrurile s-au reglat…
  FCC Arad a fost împinsă de la spate în partea a doua de fluierașii bănățeni și a câștigat duelul cu CSM Satu Mare.
  Până la pauză, atât cât s-a arbitrat cu același regulament de ambele părți, jocul a fost echilibrat.
  Cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare iar la vestiare gazdele au intrat cu un avans minim, 36-35…
  Doar că de la vestiare au venit parcă alți fluierași… Aceleași dueluri se fluierau diferit în funcție de culoarea tricourilor jucătoarelor…Trei faulturi tehnice date CSM-ului din Satu Mare și multă frustrare acumulată în tabăra oaspetelor în urma deciziilor venite de la oficialii partidei.
  La toate se adaugă diferența de libere acordate și marcate ( 24 marcate din 29 primite de Arad față de 8 din 17 la Satu Mare)…Și inexactitățile extremelor și lipsa unui creier limpede în teren la CSM în momentele delicate din partea a doua.
  Este a doua înfrângere la Arad în care arbitrii parcă fluieră acolo cu două regulamente. Echipa noastră a ratat și prea multe libere în momente importante și din păcate din nou conducătorii noștri, Miljkovic și Popescu au fost dominați de cei ai Aradului…
  Nu e mult timp de lins răni, urmează duelul de marți seara cu Sepsi de la ora 18 din sala LPS. Unul care trebuie câștigat pentru a mai spera la locul doi.
  FCC Baschet Arad – CSM Satu Mare 83-65. Pe sferturi: 21-14, 15-21, 17-11, 30-19.
  Formaţii şi marcatoare:
  Arad: Webb 23 puncte, Akathiotou 22, Robinson 14, Ardelean 7, Karakasevic 7, Hadzovic 6, Fodor 4, Pop, Mercea, Ciotir, Neagu şi Lipovan.
  Satu Mare: Mosby 23 puncte, Olah 9, Miljkovic 9, Ervin 8, Podar 7, Ferenczi 4, Popescu 3, Huţanu 2, Kadar, Pop Szmutkzu şi Stoiedin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img