More


  Mihai Muncean, pe 23 la “Winter Trophy”

  - Advertisement -

  La 40 de ani de la primele participări europene ale românilor în karting, 2020 e anul premierelor. În timp ce marii sportivi ai României fac front comun pentru susținerea sportului în an olimpic, o ceată de puști se încăpățânează să stabilească un record post Revoluție: cea mai numeroasă participare anuală în competițiile europene de karting, potrivit eurosport.ro.

  Peste 300 de piloți din lume au dat startul noului sezon de karting mondial pe cel mai puternic circuit din Europa (Winter Trophy, 13-17 februarie), locul unde piloții de Formula 1 își ”fac mână” în pauzele din Marele Circuit.

  Printre ei s-a numărat și sătmăreanul Mihai Muncean, în vârstă de 16 ani, un ”veteran” la curse. Mihai Muncean a terminat pe un excelent loc 23 din 178 de concurenți.

  “A mers bine, suntem mulțumiți…E ok!”, ne-a transmis tatăl lui Mihai.

  Mihai este fiul cunoscutului medic sătmărean Mircea Muncean.

  ”Aici o să concurăm cu cei mai mari piloți la prima cursă mare a sezonului și sperăm la rezultate foarte bune. Este un circuit foarte complex, care cuprinde atât sectoare de viteză cât și sectoare tehnice. Pe acest circuit, jucătorii trebuie să fie cu un plan defensiv bine planificat”, a spus Mihai pentru eurosport.ro înaintea startului competiției.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img