More


  Olimpia SM și Victoria Carei, învinse la Șomcuta Mare și Valea lui Mihai

  - Advertisement -

  Două dintre echipele de top din Liga a 4-a sătmăreană, Olimpia Satu Mare și Victoria Carei au disputat în weekend partide de verificare.

  Într-un meci ce s-a disputat în localitatea maramureșeană Lăpușel, Olimpia Satu Mare a întâlnit liderul ligii a IV-a din seria nord a județului Maramureș, Progresul Șomcuta Mare.
  Antrenorul Nelu Donca a început acest meci în formula : Duca Vladut – Chifor Robert, Lung Alin, Tursuc Calin, Caba Gabriel, Rat Raul, Vonet Razvan, Nagy Leonard, Filimon Geo, Grigoras Sorin, Erich Srepler. Rezerve: Sugar Alex – Bonta Paul, Sician Mihai, Lakatos Istvan, Chivari Denis, Negrean Marian
  In minutul 18, Progresul deschide scorul după un contraatac finalizat de Barle Bogdan. Peste 12 minute gazdele își dublează avantajul prin reușita de la marginea careului semnată de Bogdan Bușică.
  Olimpia rateaza o șansă uriașă în minutul 33 când Raț scăpat singur îl ia la țintă pe portarul Progresului…
  In minutul 48, Șomcuta Mare scapă pe contraatac, reușesc sa-l lobeze pe portarul sătmărean dar Chifor Robert scoate mingea de pe linia porții cu un ultim efort.
  Olimpia reduce din diferență în minutul 70 prin Erich Srepler care reia cu capul o centrare venită de la Sician. Cu cinci minute înaintea finalului Buhai Ionuț închide tabela la 3-1 după o fază personală de efect.
  Galben-albaștrii au ultima ocazie a meciului, în minutul 88, când Grigoraș Sorin nu îl poate învinge pe portarul Progresului din poziție ideală…
  Astfel, Progresul Șomcuta Mare – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 3-1.

  Victoria pierde la Valea lui Mihai
  Victoria Carei a întâlnit sâmbătă, în deplasare, echipa Unirea Valea lui Mihai.
  Careienii au cedat cu 0-2, însă elevii lui Marius Botan au jucat la Valea lui Mihai după o săptămână de semicantonament.
  Victoria: Mitracica, Holczberger, Ghic, Orosz, Ghiarfaș, Bakai, Tilinger, Schuller, Mărnanu, Zbona, Mihaly. Rezerve: Armos, Griszhaber, Veres, Vasiu, Nyeki, Mihale, Kotter. Antrenor: Marius Botan.
  ”După ce săptămâna trecută am făcut antrenamente fizice zilnic, un semi-cantonament, am pierdut la Valea lui Mihai cu 0-2. Sper ca băieții, peste două săptămâni, pe când începe campionatul, să fie mai proaspeți și să dea maximum pentru a începe cât mai bine returul de campionat”, a declarat antrenorul Marius Botan.
  De remarcat că la Carei, în urmă cu zece zile Victoria și Unirea au terminat la egalitate, 1-1. Joi, careienii au învins Luceafărul Decebal cu 3-0 într-un meci-test în cantonament.
  Duminică, 22 februarie, Victoria Carei se va deplasa la Dara pentru un meci de pregătire împotriva celor de la Recolta Dorolț.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img