Olimpia SM și Victoria Carei, învinse la Șomcuta Mare și Valea lui Mihai

Două dintre echipele de top din Liga a 4-a sătmăreană, Olimpia Satu Mare și Victoria Carei au disputat în weekend partide de verificare.

Într-un meci ce s-a disputat în localitatea maramureșeană Lăpușel, Olimpia Satu Mare a întâlnit liderul ligii a IV-a din seria nord a județului Maramureș, Progresul Șomcuta Mare.
Antrenorul Nelu Donca a început acest meci în formula : Duca Vladut – Chifor Robert, Lung Alin, Tursuc Calin, Caba Gabriel, Rat Raul, Vonet Razvan, Nagy Leonard, Filimon Geo, Grigoras Sorin, Erich Srepler. Rezerve: Sugar Alex – Bonta Paul, Sician Mihai, Lakatos Istvan, Chivari Denis, Negrean Marian
In minutul 18, Progresul deschide scorul după un contraatac finalizat de Barle Bogdan. Peste 12 minute gazdele își dublează avantajul prin reușita de la marginea careului semnată de Bogdan Bușică.
Olimpia rateaza o șansă uriașă în minutul 33 când Raț scăpat singur îl ia la țintă pe portarul Progresului…
In minutul 48, Șomcuta Mare scapă pe contraatac, reușesc sa-l lobeze pe portarul sătmărean dar Chifor Robert scoate mingea de pe linia porții cu un ultim efort.
Olimpia reduce din diferență în minutul 70 prin Erich Srepler care reia cu capul o centrare venită de la Sician. Cu cinci minute înaintea finalului Buhai Ionuț închide tabela la 3-1 după o fază personală de efect.
Galben-albaștrii au ultima ocazie a meciului, în minutul 88, când Grigoraș Sorin nu îl poate învinge pe portarul Progresului din poziție ideală…
Astfel, Progresul Șomcuta Mare – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 3-1.

Victoria pierde la Valea lui Mihai
Victoria Carei a întâlnit sâmbătă, în deplasare, echipa Unirea Valea lui Mihai.
Careienii au cedat cu 0-2, însă elevii lui Marius Botan au jucat la Valea lui Mihai după o săptămână de semicantonament.
Victoria: Mitracica, Holczberger, Ghic, Orosz, Ghiarfaș, Bakai, Tilinger, Schuller, Mărnanu, Zbona, Mihaly. Rezerve: Armos, Griszhaber, Veres, Vasiu, Nyeki, Mihale, Kotter. Antrenor: Marius Botan.
”După ce săptămâna trecută am făcut antrenamente fizice zilnic, un semi-cantonament, am pierdut la Valea lui Mihai cu 0-2. Sper ca băieții, peste două săptămâni, pe când începe campionatul, să fie mai proaspeți și să dea maximum pentru a începe cât mai bine returul de campionat”, a declarat antrenorul Marius Botan.
De remarcat că la Carei, în urmă cu zece zile Victoria și Unirea au terminat la egalitate, 1-1. Joi, careienii au învins Luceafărul Decebal cu 3-0 într-un meci-test în cantonament.
Duminică, 22 februarie, Victoria Carei se va deplasa la Dara pentru un meci de pregătire împotriva celor de la Recolta Dorolț.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...