More


  PRECIZĂRI. Cerul Sătmarului, BRĂZDAT, de avioane MILITARE. Care a fost CAUZA

  =

  Cerul municipiului Satu Mare a fost brăzdat, în această după-amiază, de avioane militare. Acest lucru s-a datorat faptului că Forțele Aeriene Române au promovat astăzi, la Satu Mare, cariera militară.

  Concret, în perioada 04 – 07.02.2020 Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în următoarele municipii: Oradea, Satu Mare, Zalău, Bistrița.

  La Satu Mare activitatea a avut loc astăzi, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național „Ioan Slavici”.

  În cadrul evenimentului elevii de liceu au aflat detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

  La sfârșitul acestei activități, două aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române au survolat cerul municipiului Satu Mare.

  Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

  Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și Inspectoratele Școlare din cele patru municipii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img