More


  Ședință a Asociației ANCMRR MAI, sucursala Ardud

  =

  În data de 31.01.2020 începând cu ora 11:00 în sala de ședințe a Primăriei orașului Ardud a avut loc Adunarea Generală a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere a ANCMRR din cadrul MAI – sucursala Ardud. Asociația ANCMRR MAI sucursala Ardud a luat ființă la data de 09.10.2018, a cărui presedinte este col.(r) Viorel Variu care a condus lucrările ședinței.Au participat col.(r) Pordea Iosif, președintele Filialei județene, col.(r) Cherecheș Vasile și col.(r) Secuianu Florin.

  Scopul adunării a fost de a prezenta activitățile desfășurate în cursul anului 2019, dezvoltarea unei colaborări eficiente atât cu membrii săi, cât și cu autoritățile publice locale și nonguvernamentale. Totodată au fost dezbătute probleme ce intră în sfera apărării drepturilor și intereselor rezerviștilor, ale familiilor acestora, precum și alte inițiative pe plan local.

  Primarul orașului Ardud, ing. Ovidiu Marius Duma, a apreciat pozitiv înființarea acestei asociații, având în vedere că orașul Ardud este în dezvoltare, fiind benefică acestei categorii de cadre militare în rezervă și retragere, oferind totodată sprijin în continuare. Întâlnirea de azi a avut pe final și un prilej de socializare, de rememorare a unor momente frumoase, unele chiar hazlii din perioada în care ne aflăm în activitate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img