More


  Tupeul lui Fedorca nu are limite!!!

  - Advertisement -

  Fostul lider al PSD Satu Mare se crede încă președinte deși liderul social democraților sătmăreni este Ionuț Oneț, ales președinte executiv

  Fostul președinte al PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, dă dovadă de un tupeu ieșit din comun. Luni, în CEx-ul PSD, s-a discutat problema de la PSD Satu Mare. După cum se știe, aici a existat o situație de egalitate pentru funcția de președinte la alegerile de vineri, iar cei de la centru au stabilit ca președintele executiv ales, Ionuț Oneț, și fostul președinte, actualmente vicepreședinte, Aurelia Fedorca, să se ocupe de organizarea viitoarelor alegeri la PSD Satu Mare. În rest, de bunul mers al partidului se va ocupa Ionuț Oneț, în calitate de președinte executiv, nu Aurelia Fedorca, în calitate de vicepreședinte.

  Ca să fie înțelese bine lucrurile, mandatul de președinte al PSD Satu Mare deținut de Aurelia Fedorca a încetat în momentul în care a început ședința de alegeri organizată vineri la Satu Mare. În cadrul acelorași alegeri, Aurelia Fedorca a fost aleasă vicepreședinte, în timp ce Ionuț Oneț a fost ales președinte executiv. Pentru funcția de președinte, pentru care au candidat Gabriel Leș și Radu Cristescu, a existat o egalitate, fiecare primind 45 de voturi. Astfel că pentru alegerea funcției de președinte va fi organizată o nouă ședință de alegeri.

  Problema de la Satu Mare a fost discutată în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD de ieri, care s-a desfășurat la București. Potrivit statutului PSD, de organizarea alegerilor de la Satu Mare ar fi trebuit să se ocupe liderul din acel moment al organizației județene, în speță Ionuț Oneț, în calitate de președinte executiv.

  După intervenția liderului PSD de Bihor, Ioan Man, în plenul CEx al PSD s-a decis ca de organizarea alegerilor pentru funcția de președinte al PSD Satu Mare să se ocupe, împreună, atât Ionuț Oneț, cât și fostul lider, Aurelia Fedorca. Dar dualitatea este activă doar pentru organizarea alegerilor.

  În rest, pentru bunul mers al Organizației Județene a PSD Satu Mare, precum și pentru toate celelalte aspecte legate de partid se va ocupa actualul președinte executiv, Ionuț Oneț. Numai alegerile vor fi organizate împreună.

  Deși mandatul său a încetat în momentul în care a început ședința de alegeri de vineri, iar acum ocupă doar funcția de vicepreședinte în cadrul Organizației Județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, totuși, consideră că și în prezent este liderul social-democraților sătmăreni, lucru care, după cum se poate constata, nu este adevărat.

  În calitatea sa de președinte executiv, Ionuț Oneț este, deocamdată, singurul lider al PSD Satu Mare, potrivit statutului partidului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img