More


  Un bărbat, TÂLHĂRIT în drum spre Satu Mare de doi IMIGRANȚI și o călăuză. Cel mai violent, ARESTAT

  =

  Un bărbat a fost tâlhărit în drum spre Satu Mare de trei tineri: doi imigranți și o călăuză.

  Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de poliţişti în noaptea de 2 spre 3 februarie, iar luni a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă, după ce, prin violență, i-a sustras unui bărbat, din municipiul Zalău, telefonul mobil, cheile de la mașină și portofelul. Pe numele acestuia, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

  Din primele verificări efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că bărbatul s-a întâlnit la data de 2 februarie, în jurul orei 19.30, într-o benzinărie, din municipiu, cu trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani, doi cetăţeni străini şi unul din Zalău, care l-au rugat să-i transporte până în judeţul Satu Mare.

  În timp ce circulau cu maşina pe bulevardul Mihai Viteazul în drum spre Satu Mare, în zona Gării şoferul a oprit şi le-a spus ocupanţilor că trebuie să vorbească cu o cunoştinţă, moment în care tânărul de 25 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă, prin violență, l-a deposedat de telefonul mobil, cheile de la mașină și portofel.

  După comiterea faptei, cei trei au părăsit maşina cu bunurile asupra lor, fiind prinşi în scurt timp de poliţişti.

  Bunurile au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate.

  În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul de 25 de ani, cetăţean străin, a fost reținut, luni, 3 februarie, la ora 3.15 şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

  În aceeaşi a zi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

  Pe numele celui în cauză, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

  Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

  Sursa: sportulsalajan.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img