More


  Un derby ce ar trebui câștigat!

  - Advertisement -

  Cu moralul scăzut și mai ales cu imaginea șifonată după înfrângerea de sâmbătă de la Arad, baschetbalistele de la CSM Satu Mare trebuie să încerce azi reabilitarea chiar în derby-ul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

  Partida trebuia să se joace pe 5 februarie doar că atunci CSM-ul a jucat în Liga Europei Centrale cu Charleroi iar duelul a fost reprogramat pentru azi.

  Campioana pornește cu prima șansă dacă ținem cont că e singura echipă cu parcurs perfect în Liga Națională și mai ales după valoarea lotului, dar CSM-ul ne-a demonstrat , cu vârf și îndesat , în acest sezon că e o trupă imprevizibilă. Care alternează evoluții penibile ( exemplu cu Sirius sau la Brașov) cu meciuri bune ( turul cu Sepsi din cupă sau victoria cu Târgoviște).

  ”Trebuie să trecem rapid peste amărăciunea provocată de înfrângerea de la Arad. Un meci în care e drept că am avut un arbitraj ciudat în partea a doua dar în care și fetele și-au pierdut prea ușor concentrarea în repriza a doua”, spune managerul Florin Mureșan.
  Sepsi vine după un succes clar la Cluj Napoca și nu mai are emoții în privința primului loc la finalul sezonului regulat. CS Satu Mare e obligată să câștige acest joc pentru a reveni pe locul doi.
  La CSM Satu Mare singura absență e cea a lui Brittany Denson, în rest antrenorul Mauro Procaccini are la dispoziție toate jucătoarele din lot.
  Partida va fi arbitrată de Laszlo Bukuresti, Mate Stretea și Ionuț Morar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img