More


  VIDEO/FOTO. Este HALUCINANT cum s-a produs ACCIDENTUL cu mămica ÎNSĂRCINATĂ rămasă ÎNCARCERATĂ. Concluziile polițiștilor

  - Advertisement -

  Polițiștii au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs în această seară în urma căruia o mămică însărcinată a rămas încarcerată. 

  În urma primelor cercetări efectuate la fata locului de polițiști se pare că o șoferiță de 45 de ani, care circula pe direcția Satu Mare – Mădăras, a intenționat să efectueze un viraj la stânga.

  Un alt șofer de 58 de ani, care circula in spatele acesteia, nu a păstrat distanta regulamentara în mers, si a intrat în coliziune cu aceasta.

  O a treia mașină, condusa de un barbat, de 41 de ani, care circula in spatele lor, de asemenea nu a păstrat distanta corespunzătoare astfel că a intrat la rândul lui în coliziune cu primele două, iar ulterior a ricoșat din impact in cea de a patra masina care circula din sens opus, condusă de un tânăr de 23 de ani.

  În urma impactului din mașina condusă de bărbatul de 41 de ani, o femeie care se afla in auto in calitate de pasager a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  Toți patru șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează în continuare cercetări.

  Reamintim că în această seară a avut loc un grav accident în urma căruia o mămică însărcinată în 17 săptămâni a rămas încarcerată. DETALII despre acest accident puteți citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2020/02/fotogalerie-accident-cumplit-la-satu-mare-o-mamica-gravida-in-17-saptamani-incarcerata/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img