More


  Voluntariat la Liceul Tehnologic “UNIO- Traian Vuia”

  - Advertisement -

  Un grup de elevi voluntari de la Liceul Tehnologic “UNIO- Traian Vuia” petrec lunar câte o oră – două la Grădinița cu program prelungit nr.5, structura Caritas, activitățile realizându-se în cadrul unui parteneriat încheiat între cele două instituții. Elevii voluntari sunt din clasa IX B, profil mecanic, iar profesorul voluntar care îi însoțește la activități este diriginta clasei, Bücs Ecaterina.
  Proiectele realizate împreună implică participarea activă a beneficiarilor și a voluntarilor și ajută la stimularea mentală, antrenarea fizică și dezvoltarea abilităților de socializare a celor participanți.
  Activitățile realizate până în prezent au constat în ateliere de creație, jocuri în aer liber, campanii de donație, lectură, jocuri de societate și discuții libere.
  Elevii voluntari așteaptă cu nerăbdare fiecare reîntâlnire cu micii beneficiari dintre care aproape toți provin din familii cu situație socială precară. Aceste activități vor continua până la sfârșitul anului școlar.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img