More


  AJF-ul lucrează la trei scenarii de încheiere a Ligii a 4-a

  =

  Președintele AJF Satu Mare a declarat luni seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV că forul pe care îl conduce caută soluții pentru ca măcar la nivel de Liga a 4-a să se încheie sezonul și să avem o campioană județeană.

  ”Acum, dacă tot suntem nevoiți să stăm acasă, putem face mai multe scenarii de finalizare a campionatelor. Lucrăm la trei scenarii și în funcție de cât va dura această pandemie o vom alege pe cea mai bună” a spus Szilagyi. Acesta se felicită că a fost primul la nivel de AJF-uri din țară care a oprit competițiile.
  ”Noi la ora 9 în acea dimineață am spus STOP JOC. FRF-ul a oprit în primă fază doar competițiile de juniori, apoi doar a luat decizia de a se opri și la seniori. Nu era o soluție să jucăm fără spectatori căci la județ era greu de controlat. Sănătatea oamenilor e mai importantă decât fotbalul!”, a mai spus președintele AJF-ului sătmărean.
  Tot în cadrul emisiunii “Actualitatea sătmăreană” de la Nord Vest TV, președintele AJF-ului a declarat că se gândește și la un pachet de ajutoare pentru echipele afiliate. O eventuală reducere cu 30% a taxelor, poate baremuri scăzute și chiar datorii re-eșalonate.
  Ștefan Szilagyi a venit și cu o propunere de reașezare a competițiilor la nivel național.
  Acesta ar vedea oportună o revenire la o ligă a 2-a cu două serii de 12 echipe și o Ligă a 3-a cu 7 serii de 14 echipe. Plus o primă ligă cu 18 echipe.
  ”Am vorbit cu vicepreședintele FRF despre aceste eventuale schimbări. Să se promoveze direct în Liga a 3-a, fără baraj în acest an. Oricum trebuie făcut ceva pentru a mai reduce cheltuielile echipelor căci e clar că vor fi bani mai puțini în sport după această criză”, a punctat Szilagyi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img