More


  Caba și Raț, noutățile din lotul Olimpiei

  =

  Olimpia Satu Mare și-a prezentat noutățile înaintea începerii returului.
  Trupa antrenată de Nelu Donca atacă sezonul de primăvară cu gândul calificării în play off, iar în weekend va juca doar la victorie la Halmeu. Urmează apoi derby-ul cu Energia Negrești de acasă…
  În această iarnă Olimpia l-a pierdut pe veteranul Florin Puți, dar s-a întărit cu doi jucători talentați, Caba și Raț…
  ”Odată cu terminarea pauzei competiționale și începerea returului de campionat, cu deplasarea de la Halmeu, vă prezentăm schimbările ce au avut loc în lotul clubului nostru . În primul rând, Olimpia MCMXXI le mulțumește pentru prestațiile avute în tricoul #GalbenAlbastru, și le urează succes în carieră lui Florin Puți și Bogdan Ile, jucători care au părăsit lotul in aceasta iarnă și le urează BUN VENIT și cât mai multe reușite jucătorilor CABA GABRIEL, venit de la Sport Team București, jucător care poate juca atât fundaș stânga cât și mijlocaș stânga, și lui RAȚ RAUL venit de la LPS Satu Mare, jucător care își poate aduce aportul la jocul echipei la mijlocul terenului. Tot la capitolul noutăți îl trecem și pe noul antrenor al echipei de juniori, Fedak Csaba (unul dintre suporterii vechi ai Olimpiei) care s-a alăturat staff-ului tot în această iarnă, ultima echipă antrenată fiind Sportul Botiz (juniori). Prima etapă din retur va avea loc la Halmeu, cu echipa locală Speranța (8 Martie), iar în etapa a doua, Olimpia va juca primul meci acasă (15 Martie) în compania Energiei din Negrești. Vă așteptăm la stadion. #OlimpiaSuntemNoi #GalbenAlbastrii” este mesajul conducerii Olimpiei postat pe site-ul oficial al clubului.
  O metodă nouă de a ajuta clubul
  În plus, oficialii Olimpiei caută noi metode de a completa bugetul pentru 2020.
  ”Vă prezentăm una dintre cele mai simple metode de a ajuta clubul: achiziționarea de vouchere de combustibil de la partenerii Cashback sau alimentând direct la benzinăria Remba de pe Drumul Careiului. Pe lângă cei 1% care intră la club, beneficiați și voi de același avantaj. Ce trebuie să faceți? Să vă înscrieți în sistemul Cashback la invitația Voluntarilor Olimpiști. Pe lângă acești parteneri, Cashback vă oferă ocazia de a obține reduceri de la un număr mare de parteneri din toate domeniile, din toată lumea. Pentru detalii vă rugăm să ne scrieți în privat.
  Accesând linkul de mai jos, vă puteți înscrie direct în program. Vă mulțumim.
  https://cbw.to/mbwy95”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img