More


  Etapa a 24-a se întinde pe trei zile

  =

  in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, contand pentru Liga a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 5 noiembrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  Etapa a 24-a a Ligii 2 debutează vineri seară şi se va încheia duminică după-amiază, iar multe dintre meciuri sunt întinse pe mai multe ore în acest interval. Interesant este şi faptul că ”U” Cluj se află, pentru a doua etapă la rând, în lista echipelor care nu vor fi televizate.

  A treia rundă a campionatului Ligii 2 care se va desfăşura în 2020, a 24-a a sezonului, va începe vineri, de la ora 17:30, cu meciul de la Mioveni dintre CS Mioveni şi SCM Gloria Buzău. A doua clasată tocmai l-a numit director tehnic pe Claudiu Niculescu, iar la debutul său îl va avea în faţă pe un alt nume important din fotbalul românesc, Ilie Stan. Meciul va fi televizat.
  Sâmbătă, de la ora clasică a Ligii 2, 11:00, se joacă doar două meciuri: Concordia – ASU Poli şi Ripensia – Dunărea Călăraşi. Viitorul Pandurii va sta, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, în timp ce UTA va câştiga la ”masa verde”, deoarece ar fi trebuit să joace cu Sportul Snagov, echipă exclusă din competiţie.

  ”U” Cluj, a doua etapă
  la rând netelevizată
  Tot sâmbătă sunt programate alte trei partide. De la ora 12:00 începe Farul – Turris Oltul, de la 14:00 se joacă ”U” Cluj – Metaloglobus, iar de la 17:00 are startul Pandurii – Campionii FC Argeş. Dintre acestea, doar meciul de la Constanţa va fi televizat.
  O obişnuită a transmisiilor în direct şi în acest sezon, ”U” Cluj a ieşit, se pare, din atenţia televiziunilor deţinătoare de drepturi TV. Echipa lui Falub, campioană la remize în acest campionat, nu impresionează cu jocul său, a ieşit din lupta pentru promovare şi nu mai atrage telespectatorii. Va fi a doua etapă la rând când Universitatea nu va fi televizată, acum cu Metaloglobus, după ce nici runda trecută, în meciul de la Buzău, nu a fost.
  Duminică sunt programate alte două meciuri, ultimele ale rundei, ambele televizate.
  De la ora 12:30, în Regie, se joacă Rapid – CSM Reşiţa, în timp ce de la ora 15:00, la Miercurea Ciuc, se dispută FK Csikszereda – Petrolul.
  Program etapa 24:
  vineri, 6 martie, ora 17:30
  CS Mioveni – SCM Gloria Buzău – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
  sâmbătă, 7 martie, ora 11:00
  Concordia Chiajna – ASU Politehnica Timişoara
  Ripensia Timişoara – Dunărea Călăraşi
  Sportul Snagov – UTA Arad 0-3
  Echipa gazdă a fost exclusă din competiţie de FRF pentru două neprezentări în acest retur.
  Viitorul Pandurii Târgu Jiu stă.
  sâmbătă, 7 martie, ora 12:00
  Farul Constanţa – Turris Oltul Turnu Măgurele – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
  sâmbătă, 7 martie, ora 14:00
  Universitatea Cluj – Metaloglobus Bucureşti
  sâmbătă, 7 martie, ora 17:00
  Pandurii Târgu Jiu – Campionii FC Argeş
  duminică, 8 martie, ora 12:30
  Rapid – CSM Reşiţa – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
  duminică, 8 martie, ora 15:00
  FK Csikszereda – Petrolul Ploieşti – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
  (sursa liga2.prosport.ro)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img