More


  Kovacs Istvan, scos cu un avion privat din Arabia Saudită

  =

  Arbitrul careian Kovacs Istvan a avut parte de aventura vieții după ultimul meci condus în Arabia Saudită. Acesta a fost invitat la începutul lunii să arbitreze în prima ligă din Arabia Saudită doar că imediat după meci din cauza problemelor legate de corona virus multe curse aeriene din zonă s-au anulat.

  ”Când ne-au invitat să arbitrăm acolo nu erau problem. Apoi brusc lucrurile s-au precipitat și au închis granițele și implicit multe zoboruri au fost anulate. Ne-au luat cu un avion privat și ne-au dus la Dubai în Emiratele Arabe Unite de unde am putut într-un final să ajungem la București!” ne a spus centralul Kovacs Istvan.
  Acesta a recunoscut că a avut ceva emoții la testări. ” M-au testat și la Dubai și apoi și la București. Din fericire nu am problem și acum stau în casă!” a mărturisit Kovacs.
  Întrebat cum trece peste această perioadă , ecusonul FIFA a recunoscut că îi lipsește mult fotbalul și mișcarea. ” E greu dar trebuie să ne adaptăm. Fac abdomen, puțină mișcare cât mă lasă spațiul din casă…E greu fără fotbal. Mai o analiză video…Sperăm să treacă repede.” A mai spus careianul care a găsit totuși și partea bună a acestei crize.
  ”E prima dată când nu ne-au convocat la București pentru ședința lunară de la CCA. Dovadă că se poate și online fără să mai pierdem timp și să cheltuim bani. A fost interesant de la distanță dar s-a dovedit o soluție foarte bună” a povestit Kovacs Istvan.
  Legat de revenire pe teren , Kovacs nu vede încă finalul crizei…”Nu se va relua fotbalul prea curând. Sănătatea oamenilor e mai importantă. Mă gândesc că undeva în iunie să se poată juca, dar și atunci fără spectator. Vom vedea…” a mai declarat Kovacs Istvan care are un mesaj ”Stați în casă. Să rămânem sănătoși și să putem apoi reporni și reclădi lucrurile…!
  Al-Hazem – Al-Faysaly, meciul cu bucluc…
  Istvan Kovacs, unul dintre cei mai bine cotați arbitri români, a condus meciul dintre Al-Hazem și Al-Faysaly, din prima ligă a Arabiei Saudite.
  Alemao a transformat în minutul 34 un penalty dictat de Kovacs și a deschis scorul pentru Al-Hazem. Olandezul Youssef El Jebli a înscris pentru Al-Faysaly chiar înainte de pauză, în minutul 44, și a restabilit egalitatea.
  Al-Hazem a punctat din nou în minutul 49, prin Osama Al Khalaf, și a revenit la conducerea partidei, iar Mohammed Al Saiari a închis tabela în minutul 68.

  Al-Faysaly a rămas pe locul cinci în Arabia Saudită, cu 35 de puncte, iar Al-Hazem este pe 12, cu 24 de puncte, la un singur punct de barajul pentru rămânerea în prima ligă. Lider este Al-Hilal-ul lui Răzvan Lucescu, cu 51 de puncte.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img