Referendumul “Coronavirus” la FRB!

Horia Păun a trimis un comunicat de presă prin intermediul site-ului oficial al Federației Române de Baschet prin care invită cluburile să răspundă la mai multe întrebări legate de situația actuală.

Având în vedere decretarea Stării de Urgență în România, din cauza pandemiei de COVID-19, dar și dorința federației de a proteja starea de sănătate a tuturor participanților la întrecerile baschetbalistice din România, președintele FR Baschet Horia Paun a trimis ieri o circulară către toate cluburile angrenate în Ligile Nationale (LNBM si LNBF), prin care solicită punctul de vedere cu privire la situația fără precedent creată în baschetul românesc.
În maximum 48 de ore, președintele FR Baschet așteaptă opiniile conducătorilor de cluburi, exprimate deschis și cu deplină responsabilitate, astfel încât ele să reflecte părerea tuturor părților implicate în clubul respectiv (conducători, finanțatori, dar și sportivi, antrenori, staff-uri tehnice).
Cele șapte întrebări adresate în circulară sunt:
-Aveți în anturajul echipei persoane infectate cu COVID-19 sau aflate în carantină sau izolare?
-Echipa pe care o reprezentați are acces la sala de antrenamente?
-Există vreo decizie internă a clubului dumneavoastră cu privire la continuarea antrenamentelor pe perioada suspendării LNB?
-Întâmpinați dificultăți cu privire la masa / cazarea sportivilor / participanților la activitatea sportivă legitimați la clubul dumneavoastră?
-Aveți sportivi / participanți la activitatea sportivă care și-au manifestat intenția de a întrerupe activitatea sportivă în aceste condiții?
-Având în vedere că mai mulți conducători de club și-au manifestat neoficial dorința de a se închide imediat sezonul 2019/2020, vă rugăm să ne precizați punctul de vedere al clubului dumneavoastră.
-În eventualitatea închiderii LNB, vă rugăm să ne comunicați cum veți soluționa problema angajamentelor contractuale cu sportivii și ceilalți participanți la activitatea sportivă.
-Cluburile sunt invitate să răspundă oficial în maxim 48 ore la adresa de mail – federație@frbaschet.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

“Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pentru trei generaţii”

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, pe premierul Ludovic Orban, spunând că acesta a profitat de pandemie...

Cozmin Guşă, mesaj pentru Ludovic Orban: “Românii vă consideră mai corupţi decât guvernările PSDragnea”

Cozmin Guşă a comentat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, rezultatele primului sondaj post-pandemie realizat de CURS. Analistul politic a tras cinci concluzii,...

O șansă pentru Mani Gyenes…

Ediţia 2020 a raliului Red Bull Romaniacs, programată iniţial pentru 21-25 iulie, a fost amânată pentru perioada 27-31 octombrie din cauza pandemiei de coronavirus,...

Tincu, autogol în meciul “erorilor”

Poli Iaşi şi Sepsi s-au întâlnit în etapa cu numărul 8 din play-out-ul din Casa Liga 1. Meciul a fost unul destul de interesant...

Încă șapte autobuze hibrid nou-nouțe

Ieri au sosit din Polonia încă șapte autobuze hibrid Solaris Urbino. Primăria Satu Mare dezvoltă transportul public din fonduri europene! A cumpărat, în ultimii...