Referendumul “Coronavirus” la FRB!

Horia Păun a trimis un comunicat de presă prin intermediul site-ului oficial al Federației Române de Baschet prin care invită cluburile să răspundă la mai multe întrebări legate de situația actuală.

Având în vedere decretarea Stării de Urgență în România, din cauza pandemiei de COVID-19, dar și dorința federației de a proteja starea de sănătate a tuturor participanților la întrecerile baschetbalistice din România, președintele FR Baschet Horia Paun a trimis ieri o circulară către toate cluburile angrenate în Ligile Nationale (LNBM si LNBF), prin care solicită punctul de vedere cu privire la situația fără precedent creată în baschetul românesc.
În maximum 48 de ore, președintele FR Baschet așteaptă opiniile conducătorilor de cluburi, exprimate deschis și cu deplină responsabilitate, astfel încât ele să reflecte părerea tuturor părților implicate în clubul respectiv (conducători, finanțatori, dar și sportivi, antrenori, staff-uri tehnice).
Cele șapte întrebări adresate în circulară sunt:
-Aveți în anturajul echipei persoane infectate cu COVID-19 sau aflate în carantină sau izolare?
-Echipa pe care o reprezentați are acces la sala de antrenamente?
-Există vreo decizie internă a clubului dumneavoastră cu privire la continuarea antrenamentelor pe perioada suspendării LNB?
-Întâmpinați dificultăți cu privire la masa / cazarea sportivilor / participanților la activitatea sportivă legitimați la clubul dumneavoastră?
-Aveți sportivi / participanți la activitatea sportivă care și-au manifestat intenția de a întrerupe activitatea sportivă în aceste condiții?
-Având în vedere că mai mulți conducători de club și-au manifestat neoficial dorința de a se închide imediat sezonul 2019/2020, vă rugăm să ne precizați punctul de vedere al clubului dumneavoastră.
-În eventualitatea închiderii LNB, vă rugăm să ne comunicați cum veți soluționa problema angajamentelor contractuale cu sportivii și ceilalți participanți la activitatea sportivă.
-Cluburile sunt invitate să răspundă oficial în maxim 48 ore la adresa de mail – federație@frbaschet.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...

FOTOGALERIE. Cazare în CORTURI pentru care nu RESPECTĂ măsurile de autoizolare și carantină

Autoritățile sătmărene le-au pregătit o surpriză nu tocmai plăcută pentru cei care, veniți din zonele roșii sau galbene nu respectă măsurile de carantină, respectiv...