More


  Simona Halep, lăudată de toată lumea

  =

  Simona Halep (28 de ani – locul 2 WTA) a făcut public faptul că s-a autoizolat și că a făcut o donație prin care se va achiziționa aparatură medicală în România. Presa internațională nu a ignorat gestul campioanei de la Wimbledon și a lăudat în mai multe articole.
  Jurnaliștii de la Essentially Sports au scris că inițiativa Simonei Halep este una dintre “cele mai deștepte existente”.
  “Simona Halep este ultima jucătoare care a adoptat o atitudine socială responsabilă, în contextul pericolului numit coronavirus. Sincer vorbind, e una dintre cele mai deștepte inițiative existente. Autoizolarea și mesajele transmise public sunt bune pe termen scurt.
  În orice caz, eficiența sistemului medical va fi cheia pe termen lung. Staruri precum Simona Halep au găsit cu siguranță calea cea dreaptă în a investi banii în lupta cu coronavirusul”, au notat cei de la Essentially Sports.
  Mai mult, inițiativa a fost apreciată și de Tennis World USA, publicație care a amintit că românca s-a mai implicat în astfel de activități caritabile și în trecut.

  “Așa cum s-a întâmplat în timpul incendiilor din Australia, încă o dată jucătorii de tenis fac front comun și strâng bani în timpul pandemiei COVID-19.
  În timp ce alți sportivi au donat rachetele pentru a strânge fonduri, Simona Halep a anunțat că va dona o sumă de bani pentru echipament medical, cerându-le și altora ajutorul”, au scris și cei de la Tennis World USA.
  Simona Halep s-a autoizolat și va face o donație prin care se va achiziționa aparatură medicală în România.
  Simona Halep sare în ajutorul celor care luptă împotriva epidemiei cu coronavirus din România. Marea noastră campioană a decis să facă o donaţie pentru medicii care încearcă să salveze vieţi omeneşti.
  Simona Halep a postat un mesaj în care îşi exprimă speranţa că gestul său va fi un exemplu de urmat.
  “Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum câteva luni. Pe de altă parte, este ocazia perfectă pentru a arăta că şi noi ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe ca să trateze şi salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general.
  Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa.
  Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!,” a fost mesajul Simonei Halep.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img