More


  Sportivii de la CSM Satu Mare au impresionat la Memorialul Herman Schier de la Oradea

  - Advertisement -

  Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” a găzduit, în perioada 7-8 martie, cea de-a 11-a ediţie a concursului de înot Memorial „Herman Schier”, competiţie care se adresează exclusiv copiilor.

  Întrecerea organizată de către CSM Oradea, Primăria Oradea şi CS Crişul a devenit una de referinţă la nivel naţional pentru categoria de vârstă copii. Scopul acestui eveniment este verificarea nivelului de pregătire a sportivilor în vederea participării la Campionatele Naţionale de profil. Categoriile de vârstă la care s-a organizat acest concurs cronometrat electronic, pe cele 10 culoare ale bazinului au fost : 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 și mai mari, băieți și fete.

  La concurs au participat peste 350 de copii de la 15 cluburi din țară. Printre ei, și copii de la CSM Satu Mare antrenați de Călin ”Cici” Mazilu.

  Iar sătmărenii au impresionat reușind rezultate deosebite, șase medalii de aur cucerite de Pop Tudor, două medalii de argint Șimon Luca, o medalie de bronz , Grigoriu Filip, și o medalie de bronz la feminin prin Silaghi Miriam.

  Recorduri personale minunate au stabilit și înotătorii Szelmenczi Noel, Hozan Matei și Chiorean Adrian.

  ”A fost un concurs excelent, o bună verificare înaintea Campionatelor regionale, o bună organizare… Pop Tudor surprinde cu fiecare competiție, el cucerind, din 6 probe, maximul la vârsta sa (născut 2009), 6 medalii de aur cu timpi foarte buni.

  Mulțumim comunității sătmărene și ApaServ, club Select pentru susținere și sprijin”, ne-a transmis antrenorul Călin Mazilu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img