Start perfect de retur pentru Olimpia

Început perfect de retur pentru Olimpia Satu Mare. Echipa antrenată de Nelu Donca s-a impus fără prea mari emoții la Halmeu, scor 4-1, și a rămas pe poziția a doua a clasamentului , la două puncte în spatele liderului seriei A, Talna Orașu Nou.

Olimpia a deschis scorul în minutul 31 prin Vonet. Imediat după reluarea jocului, în minutul 47, Chifor a majorat diferența pe tabela ducând scorul la 2-0 în favoarea Olimpiei.
Raț și-a trecut si el numele pe lista marcatorilor in minutul 51 majorând diferența pe tabelă la trei goluri în favoarea galben-albaștrilor sătmăreni.
În minutul 58, Speranța Halmeu reușește să reducă din diferență, doar că galben-albaștrii au mai punctat prin Negrean în minutul 86 și au închis tabela la 4-1.
Pentru acest meci, antrenorul galben-albaștrilor, Nelu Donca, a trimis în teren următorul unsprezece de start: Duca – Filimon, Caba, Nagy, Lung, Vonet, Grigoraș, Srepler, Tursuc, Chifor și Raț.

Rezerve: Crișan, Sician, Chivari, Lakatos, Bonta, Pop, Negrean.
Talna Orașu Nou a rămas la comanda seriei după o victorie categorică, 8-2 la Voința Lazuri. Surprinzătoare înfrângerea celor de la Energia Negrești, 0-1 acasă cu Victoria Apa.
Etapa următoare vom avea un duel interesant la Satu Mare între ocupantele locurilor doi și trei, Olimpia, respectiv Energia Negrești.

Recolta, punctaj maxim în seria B
Așa cum era de așteptat, Recolta Dorolț a câștigat la Oar, scor 4-0, în prima etapă a returului. Elevii lui Cosmin Iuhas rămân cu punctaj maxim la conducerea seriei și sunt la șase puncte distanță de principalele urmăritoare, Crasna Moftin și Unirea Păulești. Cu mențiunea că trupa din Moftin nu a jucat în weekend cu Someșul Odoreu.

CSM Satu Mare și Victoria Carei continuă duelul de la distanță
În seria C, CSM Satu Mare și Victoria Carei rămân la egalitate de puncte în fruntea clasamentului și se distanțează de a treia clasată, AS Căpleni. Echipa din Căpleni a pierdut surprinzător la Sanislău, scor 2-3.

CSM Satu Mare a câștigat la Tiream cu 4-0, jucătorul revenit de la Sebiș, Chitaș, reușind o triplă. În schimb, Victoria a reușit o nouă diferență de curtea școlii, 9-0 cu Ghenci. Iar diferența de golaveraj s-a redus la cinci goluri în favoarea sătmărenilor.

Cu spectatori la meciurile din județ
Președintele AJF Satu Mare ne-a confirmat ieri că nu se pune problema ca meciurile din județ să se joace fără spectatori. Există o recomandare a DSP ca cei care vin la teren să stea la distanță mai mare unii de alții, mai ales că nu putem vorbi de stadioane, ci de spații deschise în marea majoritate a echipelor din Liga a 4-a. În plus, trebuie asigurată la fiecare teren moda-litatea de igienizare, respectiv spălare și dezinfectare a mâinilor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

FOTO. ALERTĂ! Ședință de URGENȚĂ la Satu Mare. Posibile AGLOMERĂRI ale SPITALELOR din județ

Prefectul Radu Bud a convocat azi în ședință de lucru, alături de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, reprezentanții serviciilor medicale din județ...

FOTOGALERIE. CONTRACTUL a fost SEMNAT. În curând ÎNCEP LUCRĂRILE

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat astăzi, 2 aprilie, contractul cu compania austriacă Strabag pentru construcția Pod peste râul Someș – amplasament str....

Anunturi de vânzare Admininsolv

www.admininsolv.ro Informatii suplimentare 0361.402.200   ANUNT!!!!   Având în vedere contextul actual și măsurile excepționale recomandate de către autoritățile naționale și internaționale în ceea ce privește sănătatea publică, vă...

INFORMAȚII OFICIALE. Câte CAZURI de COVID-19 sunt CONFIRMATE OFICIAL în județ. ZECE dintr-o dată

Avem date oficiale despre județul Satu Mare. Potrivit informațiilor funizate de Grupul de Comunicare Strategică, în județul nostru sunt confirmate 16 cazuri de COVID-19....

SITUAȚIA REALĂ? 13 cazuri de COVID-19, CONFIRMATE la Satu Mare. OFICIAL nu știm decât șase

Dacă oficial nu știm decât șase cazuri de coronavirus confirmate la Satu Mare, neoficial sunt cel puțin 13. Situația reală Aplicația https://covid19.geo-spatial.org/dashboard/main arată că în județul...