More


  FOTO. Asociația Uniți pentru Satu Mare a achiziționat un aparat de ventilație mecanică și a două aparate de ionizare pentru Spitalul Județean

  Cu ajutorul bunului Dumnezeu, în timp util, înainte ca Satu Mare să fie lovit de valul epidemiei SarCov-2, Asociația Uniți pentru Satu Mare a reușit achiziționarea aparatului de ventilație mecanică și a două aparate de ionizare, pentru purificarea și dezinfectarea aerului. Toate au fost deja puse în funcțiune la Spitalul Județean Clinic de Urgență Satu Mare, fiind pe mâinile medicilor.
  Anterior, Asociația Uniți pentru Satu Mare a predat unităților spitalicești 2000 de măști tip FFP 2, precum și alte bunuri de primă necesitate prin generozitatea prietenilor noștri Gheorghe Derșidan și Radu Checicheș.
  De asemenea, în numele asociației, Spitalul Județean a mai primit și câteva apartate talkie-walkie, necesare în munca personalul medical.
  Alți asociați ai Asociației Uniți pentru Satu Mare au făcut donații consistente unităților spitalicești din Satu Mare. și nu numai.
  ”Credem că, spre deosebire de autorități, asociația noastră a reușit într-un timp relativ scurt să contribuie la înzestrarea materială a spitalelor din Satu Mare. Este extrem de greu, în condiții de pandemie, sub presiunea timpului și sub iminența bolii, repararea și înlăturarea consecințelor indiferenței, neștiinței și indolenței care a dominat managementul spitalelor. Sper că noi am reușit, ce-i drept parțial, să contribuim la îmbunătățirea situației. Ne rămâne să sperăm în vremuri mai bune! Să vă dea Dumnezeu tuturor sănătate, răbdare și încredere în viitor!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Comitetul director al Asociației Uniți pentru Satu Mare .
  =

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img