More


  “Am așteptat meciurile ca pe desenele animate din vremea lui Ceaușescu”

  =

  Bundesliga, campionatul Germaniei, a fost reluat după pauza forțată cauzată de pandemia de COVID-19, iar meciurile pot fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport și pe digisport.ro.

  Gică Popescu, președintele de la Viitorul, s-a declarat extrem de încântat că fotbalul a revenit și că poate urmări din nou partidele unuia dintre cele mai tari campionate din lume.
  “Am aşteptat meciurile din Bundesliga cum aşteptam când eram mic să mă uit 10 minute la desene animate, care se difuzau la finalul telejurnalului, pe vremea lui Ceaușescu.
  M-am uitat la multe meciuri din această etapă, dar nu este acelaşi lucru ca atunci când se joacă cu stadioanele pline. Este ciudat să văd partide de fotbal fără spectatori”, a explicat Gică Popescu pentru Mediafax.

  “Sperăm să reluăm campionatul pe 13-14 iunie”
  Gică Popescu e convins că și meciurile din Liga 1 se pot relua, pe la jumătatea lunii iunie. Însă asta înseamnă că echipele vor avea doar două săptămâni de antrenamente colective. Acum jucătorii se pregătesc individual şi în grupuri mici. Cu toate acestea, oficialul Viitorului se teme de forma slabă a jucătorilor, cauzată de pauza mare.
  “Nu prea mai există forma jucătorilor pentru că au stat două luni de zile, de fapt 9 săptămâni, în izolare la domiciliu. S-au antrenat așa cum au putut, în sufrageriile de la ei de acasă. Trebuie să ne adaptăm la aceste situații, cu toții vrem să jucăm, cu toții vrem să începem meciurile. Sperăm ca pe 13-14 iunie să reluăm campionatul”, a spus Popescu.
  Primul loc din play-out este ocupat de Viitorul. Echipa lui Gică Hagi are 24 de puncte. Pe doi se află Sepsi, cu 19 puncte. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Hermannstadt și Dinamo, ambele cu 17 puncte. Poli Iași este pe 5 cu 15 puncte.
  Pe 6 este Clinceni cu 14 puncte, la fel ca ocupanta locului 7, Chindia. Ultima poziție este ocupată de Voluntari. Echipa lui Teja are 12 puncte.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img