More


  “Am jucat 76% din sezon, iar acum vreți să ștergeți tot?”

  =

  Liverpool este liderul autoritar din Premier League, cu 25 de puncte avans față de Manchester City, însă au existat zvonuri potrivit cărora sezonul actual ar putea fi declarat nul, din cauza pandemiei de coronavirus.
  Această variantă nu i-a căzut deloc bine lui Jurgen Klopp, care nu concepe ca titlul să nu ajungă la Liverpool. Echipa germanului a acumulat 27 de victorii, un egal și o singură înfrângere în acest sezon.
  Klopp spune că o astfel de hotărâre ar fi injustă, considerând că Liverpool a demonstrat deja că este cea mai bună echipă din această stagiune.
  “Unii oameni și-ar fi dorit ca sezonul să fie declarat nul. Apoi stai și te gândești: <Ce? Am jucat 76% in sezon, iar acum vreți să ștergeți tot?>. Ar fi ceva care mi s-ar părea incorect. Suntem primii în clasamentul meciurilor de acasă și din deplasare. E un sezon în care trebuie să fim campioni.
  E mai importantă gestionarea acestei crize, dar asta nu înseamnă că anumite lucruri nu mai au importanță sau sunt mai puțin importante. Cred că sunt probleme mai mari în viață decât aceea de a nu fi campion. Mulți oameni au mari probleme, unii mor din cauza unui virus de care nimeni nu știa și nu a fost pregătit”, a declarat Klopp, pentru DFB Academy, citat de Goal.

  Englezii exclud
  varianta sezonului nul
  Oficialii englezi exclud orice variantă prin care sezonul să fie declarat nul, clasamentul final urmând să fie determinat de meritul sportiv, scrie The Independent.
  Principalul plan al Federației este ca sezonul să se încheie pe teren, mai multe variante fiind luate în calcul pentru finalul campionatului.
  Dacă pandemia de coronavirus nu va permite acest lucru, s-ar putea apela la o formulă matematică bazată pe meciurile jucate și pe o medie a punctelor acumulate până la momentul suspendării campionatului.
  Vestea este una cât se poate de bună pentru Liverpool, care are un avantaj uriaș în fruntea clasamentului.
  Fanii echipei lui Jurgen Klopp se temeau că sezonul va fi declarat nul, iar Liverpool nu va reuși să câștige nici de această dată titlul de campioană în Premier League, în ciuda numărului impresionant de puncte deja acumulat. Totuși, această variantă este exclusă de Federație.
  În cele 29 de runde jucate în acest sezon, Liverpool a strâns 27 de victorii, o remiză și o înfrângere, ajungând la 82 de puncte. La mare distanță se află echipele care completează podiumul, Manchester City (57p), respectiv Leicester (53p).( sursa digisport.ro0  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img