More


  Bernice Mosby, în echipa ideală a Ligii Naționale

  =

  Bernice Mosby, fosta jucătoare la CSM , face parte din echipa ideală a Ligii Naţionale de baschet feminin, sezonul 2019-2020.
  Mosby se află în „primul 5” al campionatului feminin românesc alături de românca Alina Chivu (CS Municipal Târgovişte), de americanca Chrissy Givens (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) , sârboaica Biljana Pesovic și de Kayla Mobley (KSE Târgu Secuiesc).
  Potrivit statisticii publicate de eurobasket.com, jucătoarea sezonului, precum şi jucătoarea străină a sezonului, este Chrissy Givens, iar Biljana Pesovic este cea mai bună extra-comunitară din campionat. Alina Chivu este cea mai bună baschetbalistă autohtonă, iar Brittney Dunbar (SUA, BC Târgu Mureş) este cea mai bună jucătoare în defensivă. În fine, bosniacul Zoran Mikes (Sepsi SIC Sfântu Gheorghe) este antrenorul sezonului în baschetul feminin românesc.
  CSM Satu Mare le are și pe Andrea Olah și Maja Miljkovic ca reprezentante şi în lotul lărgit al echipei a doua a campionatului,
  Reamintim că din cauza pandemiei de Covid 19 Liga Națională de baschet feminin a fost înghețată, fără a se mai acorda titlul de campioană.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img