More


  Fabulos / Încă un record doborât de Air Jordan!

  - Advertisement -

  O pereche de ghete purtată de legendarul baschetbalist american Michael Jordan în sezonul său de debut în NBA a fost vândută cu suma record de 560.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii online.
  Ghetele ”Air Jordan”, proiectate special pentru starul NBA în 1985, au pe ele autograful lui Jordan, fiind de altfel prima încălţăminte sport semnată vreodată. Casa Sotheby’s, organizatoarea licitaţiei, se aştepta să obţină între 100.000 şi 150.000 de dolari cu ocazia vânzării lor.

  Ghetele Air Jordan ”au doborât” un record mondial!
  Cunoscută pentru vânzările sale de artă în valoare de milioane de dolari, Sotheby’s a organizat prima sa licitaţie dedicată în totalitate pantofilor sport, anul trecut, şi a stabilit atunci un record mondial cu o pereche de încălţăminte de alergare marca Nike, din 1972, vândută cu 437.500 dolari.
  Licitaţia de acum a coincis cu cea de-a 35-a aniversare a brand-ului Air Jordan precum şi cu difuzarea de către postul ESPN a documentarului în zece episoade “The Last Dance”, dedicat lui Michael Jordan şi fostei sale echipe, Chicago Bulls, alături de care a cucerit şase titluri de campion al NBA. Ultimele două episoade ale acestui documentar au fost difuzate duminică seara.
  Cum a refuzat Michael Jordan 100 de milioane de dolari pentru o apariție de două ore!
  David Falk (70 de ani), agentul lui Michael Jordan (57 de ani), a dezvăluit recent cum fostul legendar baschetbalist a refuzat fabuloasa sumă de 100 de milioane de dolari pentru o apariție de două ore!
  În cadrul documentarului, ”The Las Dance”, dedicat lui ”Air” Jordan, agentul le-a oferit fanilor NBS sau ai celor care au ținut cu Chicago Bulls, echipa pe care Jordan a făcut-o faimoasă, povești nemaiauzite până acum.
  Jordan, de la a doua sa retragere din sportul care l-a făcut celebru și pentru care a scris file de aur în istoria sa, nu a avut prea multe apariții extravagante. În general, a ținut la imaginea sa și s-a preocupat doar de afaceri. Asta nu înseamnă că uriașul sportiv nu reprezintă un uriaș pol de atracție.

  Ce trebuia să facă Michael Jordan pentru a primi 100 de milioane de dolari
  Falk a povestit despre cum în urmă cu trei ani Jordan a avut pe masă 1oo de milioane de dolari, bani pe care i-a refuzat.
  ”Acum trei ani, i-am propus o afacere în valoare de 100 de milioane de dolari. Tot ce trebuia să facă era să pronunțe câteva cuvinte prin care să anunțe acordul, să-și spună numele, totul într-o apariție de două ore. Știți ce mi-a spus? A refuzat!”, a spus agentul care a continuat.
  ”El a ajuns la un nivel la care poate să ia și astfel de decizii, să facă doar lucrurile care-i convin, care-i plac. Nu face deloc lucruri pe care nu le dorește, indiferent de bani. Admir foarte mult la el asta, este foarte selectiv”.
  Aceasta nu a fost singura oportunitate pe care Jordan a refuzat-o. Falk a mai spus că lui Jordan i s-a oferit suma de 7 milioane de dolari pentru a participa la un turneu de golf, de o zi, din Asia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img