More


  Lenard Berei intră în cantonament la Izvorani

  =

  Loturile Olimpice de Lupte, compuse din 12 sportivi, îşi vor relua activitatea, de săptămâna acestora, în cadrul Complexului Sportiv Olimpic ‘’Sydney 2000’’ de la Izvorani, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Lupte pe pagina sa de Facebook.
  Luptătorii vor începe acest cantonament cu respectarea tuturor normelor de siguranţă şi protocoalelor stabilite, pentru evitarea oricărui risc de infectare cu virusul Covid-19, precizează FRL.
  Lotul de lupte greco-romane este compus din Alin Alexuc, Mihai Mihuţ, Răzvan Arnăut şi Lenard Berei, alături de antrenorul Arghira Anton.
  Lenard Berei a fost crescut la CS Cetate Ardud și antrenat de Tudor Barbul.
  De la lupte libere vor intra în cantonament Andrei Dukov şi George Bucur, împreună cu antrenorul Andrei Franţ.
  Cel mai numeros este lotul feminin de lupte libere, compus din Alina Vuc, Kriszta Incze, Andreea Ana, Alexandra Anghel, Cătalina Axente, Adina Popescu, antrenor fiind Marian Berbec.
  De asemenea, staff-ul medical care va intra în cantonament este compus din Adriana Limona, Marcela Scorţeanu şi Cosmin Grasu.
  România are o singură sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Alina Vuc.
  Preşedintele Federaţiei Române de Lupte (FRL), Răzvan Pîrcălabu, declara în urmă cu o săptămână că 15 sportivi vor începe antrenamentele la Complexul Sportiv de la Izvorani după încheierea stării de urgenţă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img