More


  Pleacă Edi, vine Edi?

  =

  Gaz Metan este prima echipă din Liga 1 care a rămas fără antrenor în perioada pandemiei de coronavirus. Medieşenii au început pregătirea după starea de urgenţă, dar fără Edi Iordănescu, 41 de ani.

  Conform digisport.ro, Iordănescu se gândea să nu mai meargă la echipă pentru ultima parte a campionatului, iar intenţia a pus-o acum în practică. El a făcut o solicitare oficială clubului pentru renunţarea la ultima lună de contract, iar Consiliul de Administraţie i-a acceptat dorinţa.
  Iordănescu nu s-a mai dus la Gaz Metan pentru finalul campionatului
  Iordănescu jr. avea contract cu echipa din Mediaş până pe 30 iunie, dar a renunţat la salariul pe următoarea lună, iar conducerea a fost de acord să nu mai vină la echipă. Jucătorii sunt pregătiţi de secunzii lui Edi.
  Cu toate acestea, programul este stabilit tot de antrenorul care a calificat pentru prima dată Gaz Metan în play-off-ul Ligii 1 şi e probabil să meargă şi la meciuri, dar nu va mai sta pe banca de rezerve.

  Viitorul antrenor al lui Gaz Metan ar putea fi … Edi Iordănescu
  Totuşi, cele două părţi au agreat că în perioada următoare clubul să-i facă o nouă ofertă tehnicianului, iar acesta să dea un răspuns cât mai repede. Edi a promis că nu va discuta cu niciun alt club până la primirea noii oferte.
  Dacă bugetul va fi unul care să permită echipei să se lupte şi pentru obiective mai îndrăzneţe, nu ar fi exclus că Iordănescu să parafeze o nouă înţelegere. Marele impediment vine dinspre sponsorii echipei, care ar putea să nu mai susţină echipa nici măcar la nivelul actualului sezon din cauza epidemiei de Covid-19.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img