More


  Sătmăreanul Cătălin Ardelean participă la Naţionalele ce vor avea loc… online!

  =

  În perioada 1-7 iunie se va desfăşura în premieră Campionatul Naţional de Şah Online la masculin şi feminin. În cadrul acestei competiţii, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare va avea doi reprezentanţi. Este vorba de profesorul şi antrenorul Cătălin Ardelean, cel care de această dată va fi jucător, şi despre Mălina Aciu din Teleorman, dar care va reprezenta LPS Satu Mare.

  ”În privinţa rezultatului meu, nu am vreo aşteptare. Ritmul de joc nu este unul care să mă favorizeze. În plus, va fi greu să calculez la nivelul şi viteza lupilor tineri. Îmi ţin şi antrenamentele în această perioadă. Sper să reuşesc, totuşi, să joc la un nivel rezonabil şi să rezulte partide frumoase”, a declarat Cătălin Ardelean, singurul sătmărean din concurs.
  Meciurile vor fi transmise pe internet de Federaţia de Şah, iar căpitanul echipei naţionale masculine, Alin Berescu, va comenta. Cătălin Ardelean va avea o grupă interesantă: Miron Lucian – campionul en-titre la şah clasic, David Gavrilescu – fost elev şi bun prieten, selecţionat în echipa naţională anul trecut, la doar 16 ani şi Dragoş Antonică – dublu medaliat european la juniori. Vor fi câte două partide pe zi şi se joacă la 15 minute + 10 secunde adăugare după fiecare mutare efectuată. La feminin, meciurile se vor disputa de la ora 18:00, iar la masculin de la ora 19:30.

  Premii masculin: locul 1 – 2.000 lei, locul 2: 1.500 lei, locul 3: 1.000, locul 4: 500 lei
  Premii feminin: locul 1 – 1.500 lei, locul 2: 1.000 lei, locul 3: 500, locul 4: 300  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img