More


  Se stabileşte data la care se reia Liga a 4-a

  =

  Relaxarea post Covid-19 vine cu vesti bune si pentru fotbalul judetean. Presedintele AJF Satu Mare, Stefan Szilagyi, ne-a anuntat ca marti dimineata la ora 9 e convocata o sedinta in care se va discuta despre sistemul ce va fi adoptat pentru stabilirea campioanei judetului. De asemenea, se spera ca in aceasta saptamana sa fie stabilita si data reluarii campionatului si de asemenea numele echipelor ce vor intra in play off-ul Ligii a 4-a.

  Pentru desemnarea campioanei, AJF Satu Mare a optat pentru disputarea unui minicampionat în două faze. Mai întâi, va avea loc un turneu la care vor participa 6 echipe (primele două din fiecare serie). Apoi, primele trei clasate vor juca un alt turneu după care va fi desemnată campioana judeţului Satu Mare. Condiţia de bază pentru participarea la aceste turnee este ca echipele participante să fie în posesia Certificatului de Identitate Sportivă.

  Talna Oraşu Nou (Seria Tur) nu are CIS-ul, locul ei va fi luat, după un meci de baraj, de o altă echipă, Turul Micula sau Unirea Tăşnad, cele doua avand certificatul sportiv cerut de FRF.

  Proiectul trebuie aprobat în Comitetul de Urgenţă al AJF Satu Mare. Dacă proiectul va fi votat, reprezentanţii echipelor cu drept de participare la minicampionat se vor întâlni miercuri, la ora 10.00, la sediul AJF. Sunt aşteptaţi la această şedinţă reprezentanţii următoarelor echipe: CSM Satu Mare, Victoria Carei, Olimpia MCMXXI Satu Mare, Recolta Dorolţ, Gloria Moftin, Unirea Tăşnad şi Turul Micula. Ultimele două vor juca acel baraj despre care am amintit în rândurile de mai sus, pentru completarea listei de șase echipe.
  Primele trei clasate la acest prim turneu vor intra apoi intr-un ultim baraj pentru stabilirea campioanei. Asadar, campioana ar avea sapte meciuri de jucat pana la disputarea barajului ce va incepe pe 4 august….

  Dupa cum se stie FRF a schimbat modul de disputare a barajului de promovare in Liga a 3-a.

  Pandemia de Covid-19 a dat peste cap programul in esaloanele inferioare, iar din liga a 3-a nu va mai retrograda nicio echipa…Iar barajele de promovare se vor juca in trei . Initial campioana ligii a 4-a Satu Mare trebuia sa se dueleze cu campioana Ligii a 4-a Cluj.
  Tragerea la sorţi pentru stabilirea mini-grupelor barajului pentru promovarea în Liga 3 va fi efectuată la o dată ulterioară cu menţiunea că se păstrează împărţirea pe zone geografice deja comunicată de FRF anterior.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img