More


  ADIO, Ionuț Popa!

  - Advertisement -

  Fotbalul românesc este din nou în doliu, a murit Ionuț Popa, unul dintre cei mai carismatici antrenori din fotbalul românesc.
  În vârstă de 67 ani, Ionuț Popa s-a stins la Spitalul Judeţean Arad, unde era internat din 9 iunie, când a suferit un stop cardio-respirator. El a fost transporat de urgenţă la secţia UPU, unde a fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI, starea sa fiind gravă. Ieri dimineaţă, Popa a suferit un nou stop-cardiorespirator, iar medicii nu l-au mai putut resuscita.
  În urmă cu mai mult de un an, lui Ionuţ Popa i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu puteau fi operate.
  S-a născut pe 17 aprilie 1953, în județul Arad, la Săvârșin, și a început activitatea în lumea fotbalului ca jucător. A jucat pentru mai multe echipe, cum ar fi Poli Timișoara, Unirea Sânnicolau Mare, Brăila, Vagonul Arad, Aurul Brad sau Victoria Ineu.
  Apoi, și-a început cariera de antrenor și a început să conducă echipa Victoria Ineu. Apoi, alte echipe pe care le-a pregătit sunt Zădăreni, Strungul Arad, UTA Arad, Motorul, Telecom, Pecica sau Indagrara. Ionuț Popa e cel care a reușit să promoveze UTA în Liga 1, în anul 2012. A mai antrenat ulterior o serie de echipe: FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara.
  UTA a fost ultima experiență din lumea fotbalului pentru Ionuț Popa, unde a ocupat funcția de director tehnic. A lucrat la “Bătrâna Doamnă” din aprilie 2018 până în iunie 2019
  Dumnezeu să-l odihnească în pace !  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img