Astra Giurgiu nu va evolua în sezonul viitor al cupelor europene,

Astra Giurgiu nu va evolua în sezonul viitor al cupelor europene, indiferent de poziția pe care va încheia stagiunea din Liga 1.

Federația Română de Fotbal a anunțat, pe 5 iunie, că Astra nu a îndeplinit criteriile necesare obținerii licenței pentru cupele europene, dar clubul din Giurgiu a contestat, la TAS decizia. Marți, FRF a transmis că Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins apelul formulat de Astra.
Astra nu a primit licența pentru cupele europene
Astra Giurgiu nu a primit licența pentru sezonul viitor al cupelor europene din cauza neîndeplinirii criteriului de infrastructură, stadionul ”Marin Anastasovici” neavând suficiente puncte sanitare, precum și în urma datoriilor avute de club.
”Comisia de fond a refuzat acordarea licenței UEFA clubului Asociația Fotbal Club Astra pentru neîndeplinirea criteriului de infrastructură, respectiv încălcarea art. 23 Stadion omologat pentru campionatul național Liga 1, precum și pentru neîndeplinirea criteriului financiar, respectiv încălcarea art. 46, 47 și 47bis”, anunța Federația Română de Fotbal.
La finalul turului din play-off, după victoria cu FCSB, 3-2, Astra Giurgiu este pe locul trei în Liga 1, poziție ce, în mod normal, asigura calificarea în turul întâi preliminar al Europa League în sezonul viitor.
Gigi vrea să trimită
juniorii cu CFR Cluj
Iesita din lupta pentru titlu, FCSB ar putea alinia o echipa de juniori la meciul cu CFR Cluj. Reactia celor de la Craiova nu a intarziat sa apara.
“Vreau sa iau si eu modelul Craiovei lui Rotaru. Adica eu ma iau dupa ei, ca nu ma pricep si atunci o sa promovez si eu tineri.
“Nu ma intereseaza pe mine cine ia campionatul. Nu e problema mea, numai ca CFR Cluj cand a jucat cu Viitorul, in ultima etapa, acum doi ani, au jucat fotbal si nu au promovat tineri, pe cand Craiova are o tehnica si o strategie mai desteapta, promoveaza tineri”, a declarat Gigi Becali la Pro x.
“Vreau si eu sa vad cum este sa joace 7-8 jucatori de 18 ani. Poate sunt mai buni. De aia e bine in viata sa fii corect si drept, sa nu ti se rasplateasca asa cum ai facut”, a mai spus patronul FCSB.

Sorin Cârţu: “Aşa e Gigi”
“El care zicea ca nu e frate niciodata cu ungurii. Nu-i facea mereu unguri pe astia de la CFR? Acum spune ca e dusmanul nostru si e prieten cu ei. Gigi are el, asa, fluctuatiile lui.
“Sa se gandeasca la echipa lui acum, ca are meci cu Botosaniul, o echipa care creeaza probleme. Pot pierde locul 3 daca ii bate Botosaniul”, a declarat Cirtu la Digisport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Casa Noastră – 100 de ani de la înființarea primei bănci românești municipale în Satu Mare

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la înființarea primei bănci românești în municipiul Satu Mare, în 1920. Mai jos am preluat un...

Măcelăria care nu este profi

Unii angajați ai magazinului din Micro 17, nu sunt nici pe departe profi. Este și cazul angajatei de la raionul de carne, o doamnă...

La vama Csengersima, are loc o revizia tehnică totală a cântarelor. Trafic mult îngreunat pentru automarfare la Petea.

         Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat conducerile Inspectoratelor Teritoriale ale Polițiilor de Frontieră apropiate de Satu Mare că în...

Amenzi usturătoare aplicate de DSVSA

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în cursul săptămânii trecute, 97 acțiuni de control. Verificările au vizat:...

Patru vindecări și niciun caz nou la Satu Mare

Dacă la nivel județean situația în ceea ce privește pandemia de coronavirus se îmbunătățește, la nivel național situația devine tragică. Aproape 1750 de cazuri...