More


  Bumba, decisiv la Kisvarda

  - Advertisement -

  Liga 1 se va relua pe 13 iunie, însă, până la revenirea echipelor românești pe gazon, stranierii au fost deja implicați în primele meciuri oficiale.
  După Nicolae Stanciu, autorul unei pase decisive în Mlada Boleslav – Slavia 0-1, și Alex Băluță, marcatorul golului de trei puncte pentru Liberec în meciul cu Slovacko, și Claudiu Bumba cu Cornel Ene , legitimati la Kisvarda, Adi Rus la Mol și Andreas Calcan, mijlocașul lui Ujpest, au revenit pe gazon, disputând sâmbătă meciul direct.
  Kisvarda s-a impus cu 1-0 împotriva celor de la Ujpest în duelul românilor din Ungaria. Claudiu Bumba , jucător format la Atletik 94 Satu Mare a marcat unicul gol al partidei în minutul 63, reușită venită la opt minute de la eliminarea lui Andreas Calcan. Sătmăreanul Cornel Ene a fost titular la Kisvarda iar la Mol, Adi Rus a intrat în minutul 22.
  Kisvarda, formație la care mai evoluează și Mihai Mincă a urcat pe locul șase după victoria cu Ujpest, care e pe 10, la un singur punct avans de prima poziție retrogradabilă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img