More


  Campioana județului Satu Mare a prins cei mai tari adversari din regiune!

  - Advertisement -

  Casa Fotbalului a găzduit vineri tragerea la sorți a mini-grupelor de trei echipe pentru barajul de promovare în Liga 3. Satu Mare a făcut parte din Regiunea 2, Nord-Vest, alături de Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Bihor și Sălaj.

  Campioana județului SATU MARE a nimerit într-o grupă cu CAO Oradea, campioana Bihorului și cu reprezentanta județului Cluj…Practic cei mai dificili adversari din regiune…
  FRF a stabilit și ordinea celor trei meciuri din mini-grupa din care face parte și campioana judetului SATU MARE:
  Ziua 1: Satu Mare – Cluj
  Ziua 2: Bihor – Satu Mare
  Ziua 3: Cluj – Bihor
  Reprezentanta județului nostru se va duela pentru un loc sub soarele eșalonului trei cu campioanele din Bihor ( CAO ORADEA) și Cluj. Dacă în Bihor situația a fost simplă pentru desemnarea campioanei, CAO având un avans consistent, nu așa stau lucrurile în celelalte două județe…
  SATU MARE: Urmeaza sa se joace un play off de sase echipe dupa care primele trei vor disputa ….finala!
  CLUJ: Primele trei clasate în Liga 4, Someșul Dej, ACS Florești și Supporter 2.0 Cluj-Napoca vor juca un play-off pentru desemnarea reprezentantei județului Cluj la baraj.
  Meciurile se vor disputa pe teren neutru, calendarul și localitatea urmând să fie anunțate de FRF, o perioadă neoficială avansată fiind 1-9 august.
  FRF mai informează că dacă o echipă situată pe locul 1 într-o mini-grupă din cadrul barajului de promovare în Liga 3 nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga 3 sezonul 2020/2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă.
  Prin excepție de la prevederile art. 18 alin 1 lit. a din ROAF, locurile vacante în Liga 3 (maximum 7 locuri) vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-grupele din cadrul barajul de promovare în Liga 3.
  În ceea ce priveşte jucătorii care pot fi folosiţi în acest play-off, dreptul de joc al acestora este stabilit de Anexa 4 la RSTJF în care sunt trecute prevederile regulamentare speciale aplicabile în perioada mai – septembrie în urma efectelor pandemiei COVID-19 la nivelul fotbalului românesc.
  În jocurile de baraj se aplică si următoarele reguli:
  a) nu este obligatorie folosirea jucătorilor juniori, a jucătorilor U19 sau a jucătorilor U21;
  b) identificarea jucătorilor (seniori/juniori) se face numai cu carnetul de legitimare sau licenţa;
  c) ambele echipe sunt obligate să se prezinte la teren cu două seturi de echipament de culori diferite;
  d) echipa organizatoare a jocului trebuie să pună la dispoziţie minim trei mingi de joc pentru buna desfăşurare a partidei.
  Cheltuielile necesare pentru organizarea jocurilor de baraj vor fi suportate de echipa organizatoare a fiecărui joc astfel:
  cheltuielile cu indemnizaţiile arbitrilor și observatorilor în valoare de 3.000 lei, valoare corespunzătoare Ligii 3
  cheltuielile de organizare a jocului: chirie stadion, asigurarea ordinii și siguranţei, a asistenţei medicale și a tot ce implică desfășurarea jocurilor
  Cluburile cu echipe participante la jocurile de baraj sunt obligate:
  să achite AJF-ului la care sunt afiliate, până la data de 29 iulie 2020, suma de 3.000 lei, reprezentând cheltuielile cu indemnizaţiile arbitrilor și observatorilor. Nerespectarea acestei obligaţii conduce la neprogramarea echipei clubului în cauză la jocul de baraj și la pierderea jocului prin forfait;
  să asigure toate condiţiile prevăzute de ROAF pentru organizarea unui joc oficial;
  clubul organizator are obligaţia de a asigura pe întreaga desfăşurare a jocului, asistenţa medicală în conformitate cu prevederile art. 54 din ROAF, corespunzătoare Ligii 3.

   

  COMPONENȚA MINI-GRUPELOR
  Regiunea 1
  Grupa A: Suceava, Iași, Neamț
  Grupa B: Bacău, Vaslui, Botoșani
  Regiunea 2
  Grupa A: Bihor, Satu Mare, Cluj
  Grupa B: Sălaj, Bistrița-Năsăud, Maramureș
  Regiunea 3
  Grupa A: Sibiu, Covasna, Mureș
  Grupa B: Alba, Brașov, Harghita
  Regiunea 4
  Grupa A: Gorj, Arad, Caraș-Severin
  Grupa B: Hunedoara, Mehedinți, Timiș
  Regiunea 5
  Grupa A: Dâmbovița, Dolj, Argeș
  Grupa B: Teleorman, Olt, Vâlcea
  Regiunea 6
  Grupa A: Prahova, Călărași, Ilfov
  Grupa B: Ialomița, București, Giurgiu
  Regiunea 7
  Grupa A: Brăila, Vrancea, Galați
  Grupa B: Tulcea, Constanța, Buzău  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img