More


  CS Floreşti s-a retras de la baraj

  - Advertisement -

  Lovitură pentru CS Floreşti. Cu trei săptămâni înaintea debutului turneului de baraj pentru stabilirea campioanei Ligii a IV-a, CS Floreşti a renunţat să mai participe.

  Conform cjsport.ro, oficialii încă actualei campioane a judeţului au depus marți la sediul AJF Cluj, o hârtie prin care au anunţat că nu mai participă la meciurile de baraj.

  Situaţia financiară a clubului e unul dintre motivele pentru care floreştenii nu mai pot juca cele două meciuri de la jumătate lunii iulie.

  “În aceste condiţii se vor disputa două partide, tur-retur, între Someşul Dej şi Victoria Cluj pentru stabilirea campioanei. Primul joc va fi pe terenul Someşului, în 18 iulie, iar returul în 26 iulie”, a anunţat preşedintele AJF Cluj, Vasile Marc. Dacă dejenii vor câştiga meciul tur, a doua manşă nu va mai avea loc, pentru că diferenţa dintre cele două echipe ar fi de patru puncte. Înjumătăţirea punctelor rămâne valabilă înaintea acestei duble manşe.

  După cum se știe deja , campioana județului Satu Mare va juca în turneul de baraj pentru promovarea în liga a 3-a cu campioanele județelor Bihor și Cluj.

  În Bihor lucrurile sunt clare, CAO Oradea a fost declarată deja campioană . Așadar a doua adversară a campioanei județului Satu Mare se va alege între Someșul Dej, echipă antrenată până n iarnă de sătmăreanul Mircea Bolba și Victoria Cluj.

  Rămâne de văzut ce se va întâmpla în liga a 4 a din Satu Mare. Deocamdată MTS-ul refuză să dea drumul meciurilor de fotbal amator iar în aceste condiții AJF ul sătmărean va fi obligat să comprime play off ul…Sunt zvonuri că Unirea Tășnad și Turul Micula nu ar mai dori să participle la play off iar în aceste condiții ar rămâne o serie finală de cinci echipe…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img