More


  E oficial: Vom avea un play-off cu șase echipe în Liga a 4-a

  =

  Conducerea AJF Satu Mare s-a reunite ieri dimineață pentru prima oară , la sediu, după starea de urgență. Și a decis ca pentru finalul Ligii a 4 a să avem un play off de șase și apoi o finală de trei.

  Iată deciziile luate:
  Comitetul Executiv întrunit marţi, 02 iunie 2020, a hotătât următoarele:
  1.Adunarea Generală va avea loc sâmbătă, 04 iulie 2020, ora 09.30, locaţia: Satu Mare, str. Vasile Lucaciu nr. 9, la Casa Şvabilor (sala Wendelin Furhman) cu următoarea ordine de zi:
  – Alegerea a trei membri pentru întocmirea procesului verbal al Adunării Generale.
  – Raportul comisiei de cenzori (venituri și cheltuieli pe 2019)
  – Raportul de activitate al campionatelor organizate de AJF.
  – Afilieri şi dezafilieri
  – Stabilirea calendarului competițional 2020/2021 (Liga a IV-a Elite, Liga a IV-a, Liga a V-a, Cupa României şi campionatele de juniori) și condițiile de participare.
  – Diverse.
  2.Propunerea unui proiect pentru desemnarea campioanei Ligii a IV-a, sezon 2019/2020 a fost votată în unanimitate:
  Echipe participante:
  1.CS SC Olimpia MCMXXI Satu Mare
  2.ACSC Recolta Dorolt
  3.AS FC Crasna Moftinu Mic
  4.CSM Satu Mare
  5.CSM Victoria Carei
  6.CS FC Turul Micula/AFC Unirea Tasnad*
  *Jocul CS FC Turul Micula – AFC Unirea Tasnad se va juca cu o săptămână înainte de începerea turneului, formându-se astfel un total de şase echipe.
  Se joacă pe teren neutru sistem fiecare cu fiecare, prin tragere la sorţi, care va avea loc în 03.06.2020 ora 10:00, la sediul AJF, când se va stabili şi data de începere a jocurilor. După terminarea celor 5 jocuri se va întocmi un clasament, primele trei clasate vor continua competiţia pentru desemnarea campioanei, după regulamentul FRF privind barajul de promovare în Liga a 3-a (mini-turneu în 3).
  Restul etapelor rămase din campionatele Liga a IV-a, Liga a V-a, juniori (2019/2020) nu se vor mai disputa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img